Vreme čitanja: oko 2 min.

Ritam nereda započinje promociju albuma "Novo doba"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Album je objavljen kao Record Store Day izdanje i naišao je na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili

  • 1
Ritan nereda Foto: Marko Ristić

Novosadski bend Ritam nereda objavio je spisak nastupa na kojima će promovisati novi studijski album „Novo doba“ i najavio velike koncerte u Novom Sadu, Beogradu, Banja Luci, Zagrebu...

Bez sumnje jedan od najistrajnijih bendova na našoj muzičkoj sceni najavio je koncerte na kojima će promovisati album „Novo doba“, objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom. Album je objavljen kao Record Store Day izdanje i naišao je na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili.

Momci su najavili 11 koncerata širom regiona, od kojih izdvjaju koncerte u Novom Sadu, Beogradu, Beču, Nišu, Banja Luci i Zagrebu. Kompletna lista nastupa:

22. jul - Wind Rock Fest, Vršac

28. jul - ŠA Fest, Prijedor

30. jul - Roll And Blues Fest, Aranđelovac

5. avgust - Moto skup, Prahovo

23. septembar - Replugged, Beč

7. oktobar - Hala 2 Novosadskog sajma, Novi Sad

14. oktobar - Hangar Bar, Izola

21. oktobar - O2 Oxygen, Niš

4. novembar - KSB, Banja Luka

11. novembar - Zappa Baza, Beograd

25. novembar - Tvornica kulture, Zagreb

Early Bird ulaznice za koncerte u Novom Sadu i Beogradu biće u prodaji od utorka, 27. juna putem mreže Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 1200 dinara, dok će nakon toga ulaznice koštati 1500 dinara.

Ulaznice za koncerte u Banja Luci i Nišu će u prodaju krenuti malo kasnije, dok se ulaznice za koncert u Tvornici Kulture u Zagrebu prodaju putem sajta entrio.hr, a ulaznice za koncert u Beču putem sajta Eventix.io.

Ritam nereda je bend koji iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata. Jedan je od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju, između ostalih, i Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies, Buzzcocks i Phil Anselmo & The Illegals.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA