Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bambus šumi... U hramu ljubavi": Pero Defformero ima novi spot, stiže i novi album

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na albumu će se naći 10 pesama

  • 0
Pero Defformero Printskrin: Youtube/PeroDefformero

Grupa Pero Defformero objavila je novi video spot za pesmu "Bambus šumi... U hramu ljubavi" kojim najavljuje album "Muzika za ljude bez prijatelja" koji će u septembru biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Možda vam se dopadaju, možda i ne, ali jako je teško da niste nikada čuli za njih (jer jeste sigurno, u najgorem slučaju na nekom iskrivljenom afteru gde je neki dežurni šaljivdžija pustio njihov mega-hit, pesmu "Gastarbajter"). Od svoga osnivanja davne 1993. godine pa sve do danas, punih 30 godina kasnije, oni jednostavno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: Dame i gospodo - bend Pero Defformero!

Ove godine, preciznije prve nedelje septembra, Pero Defformero je rešio da na svoj veliki rođendan, kako sebe tako i svoju publiku, počasti novim albumom "Muzika za ljude bez prijatelja". Na albumu će se naći 10 pesama i izlazi u izdanju Multimedia Music.

Pero Defformero Printskrin: Youtube/PeroDefformero

Naravno, bend je kao zagrevanje spremio i novi singl za pesmu "Bambus šumi" koja takođe i otvara novi album.

"Nemojte ništa da brinete!“ poručuje Saša Friš, gitarista i osnivač benda: "Maksimalno smo se potrudili da, kao i na naših prethodnih 11 albuma, pesme budu klasičnog etno-trap-jazz formata... Tim koji ne dobiva – ubiva ...ili tako već nekako, slično se piše..."

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA