Vreme čitanja: oko 1 min.

Fli i Entoni Kidis se rasplakali tokom razgovora: Pevač Peppersa otkrio da sebe ne smatra muzičarem

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislim da je odličan pevač. I uvek uči i postaje sve bolji", rekao je Fli za Entonija Kidisa

  • 0
Dodela MTV video muzičkih nagrada Foto: Tanjug/AP/Charles Sykes/Invision

Frontmen Red Hot Chili Peppersa Entoni Kidis naveo je da sebe ne smatra muzičarem u podkastu "This Little Light" svog kolege iz benda Flija.

"Zaista dobar razgovor je bio sa Entonijem. Obojica smo bili u suzama jer nikada nisam razgovarao sa njim o takvim stvarima. Entoni sebe zaista ne smatra muzičarem niti da je imao bilo kakvo muzičko obrazovanje. Govorio je da treba da promenimo ime benda u Idiot and the Three Geniuses. I ljudi bi ga osudili, znaš? Edi Veder (frontmen grupe Pearl Jam) je gore kao jebeni Pavaroti, ali odjek je drugačiji sa Entonijem", naveo je Fli u razgovoru za Los Angeles Times.

Nakon što su ga pitali da li veruje da je njegov kolega iz benda dobar pevač, Fli je odgovorio:

"Mislim da je odličan pevač. I uvek uči i postaje sve bolji. Kada smo osnovali bend, nije mogao da otpeva ni jednu notu – samo je vikao... Vidite, znam ko su veliki pevači: Kurt Kobejn (Nirvana), Džim Morison (The Doors), Roger Daltri (The Who). Ali za mene, sve što mi je stalo kod bilo kog muzičara je da osoba zvuči kao ona sama. I niko ne zvuči kao Entoni Kidis", naveo je Fli, prenosi NME.

Red Hot Chili Peppers su zajedno od 1982. godine, a ovu grupu čine Kidis i Fli zajedno sa bubnjarom Čedom Smitom i gitaristom Džonom Frušanteom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA