Vreme čitanja: oko 1 min.

Banja Luka Fest počinje sutra: Četiri veličanstvena koncerta za publiku iz celog regiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treći Banja Luka Fest, internacionalni muzički festival, koji je slavu stekao kao jedna od najomiljenijih i najlepših manifestacija u regionu, i ove godine sprema bogat program koji započinje premijernim koncertnom Marije Šerifović "Druga strana ploče - Symphonic", 5. jula na Tvrđavi Kastel

  • 0
BANJA LUKA FEST Foto: Promo

Tradicionalno, viševekovna tvrđava na obali Vrbasa, zbog Banja Luka Festa postaće raskošna koncertna dvorana na otvorenom, sa jedinstvenom sedećom platformom koja će ugostiti više od 3000 ljudi tokom svake festivalske večeri. Zaštitni znak festivala je i crveni tepih na kome će se pojaviti značajne ličnosti iz svih sfera umetnosti, kulture i šoubiznisa, ali kojim će moći da prošetaju i svi posetioci festivala, stvarajući na taj način uspomene za ceo život.

O Banja Luka Festu mnogo se priča od samog njegovog početka 2021. godine. Festival je tada otvorio virtuoz Stefan Milenković, a kroz godine nizali su se koncerti svetskih zvezda Marize i Luz Kasal, i velikana poput Josipe Lisac, Amire Medunjanin, Radeta Šerbedžije, Bajage i Instruktora. Kao vrhunac prošlogodišnjeg Banja Luka Festa dogodila se velika svetska premijera - koncert Zdravko Čolić Symphonic, koji je pomerio granice i uvek voljenog Čolu predstavio u potpuno novom svetlu! Zbog svega toga, očekivanja od trećeg Banja Luka Festa su ogromna, a publika u još većem broju stiže na Kastel.

02 TVRĐAVA KASTEL - Banja Luka Fest Foto: Promo/ Banja Luka Fest

Nakon velikog otvaranja 5. jula uz premijerni koncert Marije Šerifović "Druga strana ploče" u pratnji simfonijskog orkestra, 6. i 7. jula uslediće koncerti svetske zvezde Jasmin Levi i našeg najpoznatijeg violiniste Nemanje Radulovića, dok će festival zatvoriti "Veče za ljubav" uz posebno osmišljen zajednički nastup velikana naše pop scene Nine Badrić i Petra Graša.

Banja Luka Fest ove godine obećava četiri večeri, četiri premijere i hiljade prilika za uspomene koje se pamte ceo život! Ne propustite muzički festival zbog koga Banja Luka početkom svakog jula postaje omiljeno mesto svih ljubitelja kvalitetne umetničke muzike i mondenske atmosfere kakvu nose samo najlepši svetski festivali. Ulaznice za sve koncerte na predstojećem Banja Luka Festu dostupne su na kupikartu.ba.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA