Vreme čitanja: oko 2 min.

Spektakularni koncert slavnog benda Il Divo u Beogradu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uzbudljive vesti stižu za sve ljubitelje prefinjenog muzičkog užitka

  • 0
Il Divo koncert Foto: Promo

Svetski poznati vokalni ansambl Il Divo dolazi u Beograd, a očekuje se da će Štark Arena biti epicentar najfinijih emocija 28. oktobra ove godine. Ovo neponovljivo muzičko iskustvo će publiku odvesti na nezaboravno putovanje kroz harmonije koje su osvojile srca širom sveta. Ulaznice za ovaj nezaboravan događaj mogu se kupiti na više lokacija.

Štark Arena će kao domaćin prodavati ulaznice na svojim blagajnama, dok su karte takođe dostupne i na online prodajnim mestima: tickets.rs, efinity i ddtickets.rs. Sve posetioce očekuje jedinstvena prilika da uživaju u koncertu Il Divo, iskuse neopisivu atmosferu Štark Arene i ponesu sa sobom nezaboravne uspomene. Posebno izdvajamo ograničen broj Meet and Greet ulaznica koje su gotovo rasprodate!

Ova jedinstvena prilika omogućava da se susretnete sa članovima benda Il Divo, razgovarate s njima i zabeležite trenutak zajedničkim fotografisanjem. Ako želite da doživite nešto posebno i intimno, požurite i obezbedite svoju Meet and Greet ulaznicu pre nego što nestanu! Ono što ovaj koncert čini posebnim jeste njegov humanitarni karakter.

Ovom prilikom želimo da obavestimo sve kompanije o mogućnosti da kupe i doniraju ulaznice učenicima muzičkih škola širom Srbije koji nemaju priliku da dođu u Štark Arenu ili prisustvuju ovakvim koncertima. Pružite priliku mladim talentima da dožive ovaj magičan trenutak i inspirišu se vrhunskim izvođačima.

Il Divo, čiji članovi dolaze iz različitih zemalja - Španije, Švajcarske, Francuske i Sjedinjenih Američkih Država, sinonim su za muzičku virtuoznost i eleganciju. Ovaj izuzetni vokalni ansambl kombinuje klasični opus sa modernim pop senzibilitetom, stvarajući jedinstvenu muzičku harmoniju koja dodiruje dušu svakog slušaoca. Svaki od članova benda Sebastien Izambard, David Miller i Urs Buhler, donosi poseban talenat i harizmu, doprinoseći nezaboravnom izvođenju svake numere.

Uzbuđenje pred koncert Il Divo dodatno će uveličati pijanista Stefan Đoković, koji će izvesti svoje magične kompozicije na klaviru pre nego što Il Divo stupi na scenu. Publika će imati privilegiju da uživa u virtuoznosti ovog talentovanog umetnika, čija muzika dotiče srca slušalaca. Organizatori ovog spektakla pažljivo su osmislili koncert koji će zadovoljiti svačije muzičke ukuse i pružiti nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

Ulaznice su u prodaji stoga požurite i obezbedite svoje mesto na ovom neponovljivom događaju. Pripremite se za veče koje ćete pamtiti zauvek, uz melodije Il Diva i muzičku magiju koja će oživeti u Štark Areni.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA