≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle Tila Lindemana, još jedan član benda Rammstein optužen za seksualno napastovanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Advokati člana poznatog sastava su odbacili optužbe

  • 0
Rammstein Foto: Profimedia/Nikolaj Bransholm / Avalon Editorial

Posle Tila Lindemana, koji je optužen za seksusalno zlostavljanje nekoliko žena, još jedan član grupe Rammstein se našao na udaru. U pitanju je Kristijan "Flejk" Lorenc, piše NDR.

Klavijaturistu poznate grupe optužila je jedna žena za napastovanje koje se navodno desilo 2002. godine, kada je imala samo 17 godina. Ona je tada čekala u redu kada je frontmen grupe Rammstein Til Lindeman potpisivao svoju knjigu "Messer".

Te večeri, ta devojka, kako navodi, se otišla sa Lindemanom i Lorencom u kuću u Brandenburgu. Popila je veću količinu alkohola i legla u krevet. Tada je, kako tvrdi, pored nje legao Lorenz i počeo da je napastvuje, iako je rekla "ne". Žena navodi da smatra da je Flejk bio svestan svojih poteza i koliko je tada popila.

Ona je išla na sudu, potpisala je izjavu pod zakletvom, a predala je dokumente u kojima su njene tvrdnje. Vodila je i dnevnik u to vreme, koji je predala sudu. Ta žena je navela da je godinama išla na terapiju zbog tog događaja.

Flake, Rammstein Kristijan "Flejk" Lorenc Foto: VISTAPRESS/Lana Yassi / imago stock&people / Profimedia

To nije sve. Druga žena je takođe optužila Lorenca za napastvovanje. Prema njenim rečima, to se desilo 1996. godine, kada je je imala 22 godine. Zabavljala se sa bendom u hotelu, a kako tvrdi, probudila se s jakim bolovima u stomaku, a Lorenc je ležao pored nje.

Flejkovi advokati su dematovali se ove optužbe i pozvali su na privatnost, kao i na nedovoljno potkrepljene činjenice. Lorenc i Lindeman se smatraju nevinima, dok se drugačije ne dokaže.

Iako su članovi ovog benda na udaru zbog optužbi, Rammstein i dalje nastupa na turneji, prenosi 24sata.hr.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA