Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jovano, Jovanke", "Daire" i drugi hitovi: Evo kako je bilo na koncertu Jelene Tomašević u Botaničkoj bašti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastup je počela baladom "Da mi je da mi se vrati", koju j za nju napisao kolega Sergej Ćetković

  • 0

Pop pevačica Jelena Tomašević održala je koncert u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u Beogradu u okviru muzičkog ciklusa “Garden Sessions”.

Nastup je počela baladom "Da mi je da mi se vrati", koju j za nju napisao kolega Sergej Ćetković u vreme kada je na ličnom planu bilo problema u njenom životu.

"Do sada sam samo šetala sa mojom malom kćerkom Minom po čarobnoj Botaničkoj bašti, ali sada večeras prvi put pevam na ovom divnom mestu", rekla je Tomašević publici.

Jelena Tomašević je tokom nastupa napravila presek sa dva studijska albuma "Panta Rei" i "Ime moje".

Dobitnica internacionalnih i domaćih nagrada za interpretaciju, hit ili album godine, predstavila je i balade "Diraj mi usne" i "Život u koferima", singlove koji su izašli u doba pandemije korona virusa 2020. godine, spremni za treći album.

Izvela je i veliki pop hit "Radio svira za nas", kao i obradu pesme grupe Bijelo dugme "Bitanga i princeza".

Izvela je i svoju verziju pesme "Ljuljaj me nežno" Olivera Mandića, a kao najavu za koncert u Botaničkoj bašti sastava "Smak plus", odlomak njihovog antologijskog hita "Daire".

Otpevala je i "Zlatni dan" koji je proslavio Biseru Veletanlić, kao i makedonsku narodnu pesmu "Jovano, Jovanke".

Jelena Tomašević-Bosiljčić, rodom iz Kragujevca, kroz karijeru je negovala specifičnu fuziju žanrova etno i pop, a ubrzo se istakla po svom snažnom vokalnom umeću.

Bila je predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2008. u Beogradu sa hit pesmom "Oro", a nastupila je kao gošća na koncertu slavnog svetskog tenora Andree Bočelija na koncertu u Beogradu na gala festivalu "Belgrade River Fest 2022" i u Abu Dabiju na velikom koncertu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA