Vreme čitanja: oko 1 min.

"Gorele su baklje, prštali vatrometi": Nezaboravan nastup Beogradskog sindikata u Beranama

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Održali smo vrlo uspešan nastup na Thunder festu. Bila je ista slika kao i u Nikšiću, dosta mlade publike u prvim redovima", rekao nam je reper Boško Ćirković Škabo

  • 1
Beogadski sindikat nastup na Thunder festu u Beranama Foto: Vladan Obradović

Najpoznatiji domaći hip-hop bend Beogradski sindikat održao je za vikend nastup u okviru 9. Thunder festa u Beranama.

Ovo je prvi put da je grupa gostovala u ovom gradu, te su se Beranci svojski potrudili oko dobrodošlice, a kako prenose tamošnji mediji, ovo je jedan od najposećenijih koncerata u glavnoj beranskoj ulici do sada.

"Održali smo vrlo uspešan nastup na Thunder festu. Bila je ista slika kao i u Nikšiću, dosta mlade publike u prvim redovima", rekao nam je reper Boško Ćirković Škabo.

Gorele su baklje, prštali vatrometi, horski grmeli refreni dobro poznatih hitova Sindikalaca, ali i lepo prihvaćenih pesama sa nedavno izdatog albuma "Sindikalno proleće".

"Ono što je u Beranama bilo posebno jeste da nam se na bini pridružila naša prijateljica i gošća na albumu Pavlina Radovanović, sa kojom smo izveli pesmu 'Teci reko’. Zaista je bila svetla tačka nastupa", dodali su nam Sindikalci.

Nastavak sezone "sindikalnih treninga" je 9. septembra, za kada je najavljen njihov nastup u Barutani u Pančevu.

"U Pančevu nismo nastupali 15 godina i baš se radujemo tom koncertu. Na Arsenal festu smo započeli izvođenje pesama sa novog albuma, produbili smo u Nikšiću, zatim i u Beranama, a taj niz nastavljamo i u Pančevu. Dobar deo programa biće pesme sa novog albuma ", kaže Škabo i dodaje da je u "Beranama bilo fantastično, ali da će u Pančevu biti još bolje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA