Vreme čitanja: oko 1 min.

Humanitarna proslava na dan kada bi Vitni Hjuston napunila 60 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na imanju Hjustonovih 9. avgusta biće upriličen godišnji skup "Vhitney Houston legacy of love", kako bi se pomoglo fondaciji pokojne pevačice koja pomaže mladima

  • 0
Whitney Houston, Vitni Hjuston Foto: Tanjug/AP/Arista Records

Američka pevačica Vitni Hjuston ove godine bi napunila 60 godina, a za njen rođendan, 9. avgusta, planira se specijalna proslava na kojoj će biti prikupljan novac za humane ciljeve.

Na imanju Hjustonovih 9. avgusta biće upriličen godišnji skup "Vhitney Houston legacy of love", kako bi se pomoglo fondaciji pokojne pevačice koja pomaže mladima, preneo je AP.

Na gala svečanosti u hotelu Sent Redžis u Atlanti nastupiće bliske prijateljice legendarne pevačice BeBe Vinans i Kim Barel, kao i Vitniin brat Geri, koji je sa njom bio na turnejama tri decenije.

"Kada sam napunila 50 godina, Vitni mi je priredila dve proslave, jednu u Irskoj i jednu u Londonu, a ja uvek kažem da je jedna od njih bila za nju“, kaže Pat Hjuston, snaja Vitni Hjuston, koja je i upravnik njenog imanja.

Vitni je fondaciju je osnovala 1989. godine s ciljem da pomogne mladima, kroz obezbeđivanje smeštaja, davanje stipendije za koledž i prikupljajući sredstva za dobrotvorne organizacije poput Dečjeg odbrambenog fonda.

"Prodaćemo na aukciji prelepu haljinu boje lavande koju je Doli Parton nosila kada je na specijalu "100 najlepših ljubavnih pesama kantri muzike" 2004. godine pevala "I Will Always Love You". Ta haljina je posebna, jer je lavanda za Vitni bila omiljena boja", kaže Pat Hjuston.

Vitni Hjuston je umrla u februaru 2012. u 48. godini.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA