Vreme čitanja: oko 1 min.

Tejlor Svift dala 55 miliona dolara bonusa ekipi njene turneje: Tek da vidite koliko su kamiondžije zaradile

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muzička zvezda nije štedela novac da nagradi svoju ekupu

  • 1
Taylor Swift, Tejlor Svift Foto: Tanjug/AP/George Walker IV

Tejlor Svift je dodelila preko 55 miliona dolara bonusa članovima tima koji rade na njenoj "Eras Tour" koja je u toku.

Vest dolazi nakon što je prekjuče (2. avgusta) objavljeno da je pevačica vozačima produkcijskih kamiona – odgovornim za dopremanje njene opreme na svaki nastup uživo – poklonila svakom ponaosob bonuse od 100.000 dolara

Sada, kao što je detaljno objavljeno u časopisu People, pop superzvezda je takođe podelila izdašne iznose dodatnog prihoda sa ostatkom svoje ekipe "Eras Tour", a ukupan iznos je jednak prijavljenim iznosima od 55 miliona dolara .

Bonusi stižu dok Sviftova završava američki deo svoje ogromne svetske turneje, sa šest rasprodatih nastupa na stadionu SoFi u Inglvudu. Emisije uživo su počele u Glendejlu u Arizoni još u martu i od tada su stigle u više gradova širom zemlje.

Turneja je već postavljena da postane jedna od turneja sa najvećom zaradom svih vremena, a spekuliše se da je donela preko milijardu dolara – što potencijalno objašnjava zašto je ogroman iznos bonusa ponuđen članovima posade.

Iako je konkretan iznos koji je dat drugima koji rade na turneji – uključujući plesače, tonske tehničare, ketering, rigere i još mnogo toga – ostaje nepoznat, Majkl Šerkenbah, osnivač transportne i logističke kompanije Shomotion, potvrdio je poklon u postu na LinkedIn-u.

"Kada je Skot Svift (otac Tejlor Svift) pozvao vozače Shomotion LLC steel / stage na sastanak, ovo je bila poslednja stvar koju su očekivali – HVALA. Rečima se ne može izraziti naša zahvalnost za vašu zahvalnost, priznanje i velikodušnost!", naveo je Šerkenbah, prenosi NME.

Nakon datuma turneje u SAD, Sviftova će sledeće godine "krenuti preko bare", i imaće koncerte u Evropi, Aziji i Australiji. Britanski i evropski deo turneje počinje u Parizu 9. maja sledeće godine i završava se 17. avgusta 2024. u Londonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    3. avgust 2023 | 08:55

    Svaka cast...ove nase da zarade 5 milijardi dali bi vozacu kamiona 400e platu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA