Vreme čitanja: oko 1 min.

Let 3 obradio svoju pesmu "Profesor Jakov": Poslušajte novu verziju

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Profesor Jakov" bio je objavljen na albumu "Jedina" (2001)

  • 0
Evrovizija, finale 2023, Britain Eurovision Song Contest Final Foto: Tanjug/AP/Martin Meissner

Alternativni sastav Let 3 ponovo je snimio i objavio svoju staru pesmu "Profesor Jakov", u kojoj im sada gostuje pop pevač Alen Vitasović i hor Harmonija disonance.

Nedavni predstavnici Hrvatske sa pesmom "ŠČ!", objavili su singl i spot "Profesor Jakov" kao najavu novog albuma, a izdavač Dalas rekords (Dallas Records) navodi da je "reč o obradama odabranih pesama iz nemalog opusa Leta 3".

"Njihov novi album iščekuje se godinama. Priprema fizičkog izdanja albuma 'ŠČ!' u poslednjoj je fazi realizacije, a promocija će biti upriličena na spektaklu koji će Let 3 s gostima prirediti 2. septembra na zagrebačkoj Šalati", saoštio je Dalas.

"Profesor Jakov" bio je objavljen na albumu "Jedina" (2001), a Let 3 su sa predstojećeg "ŠČ!", već bili objavili nove verzije "Izgubljeni" sa reperima TBF i marijači bend El kombo, "Golub Vaso" sa muzičarem Sinišom Vucom, "Sam u vodi" sa Terezom Kesovijom i "Drama", gde gostuje Alka Vuica.

Poslušajte pesmu:

Evo i originala:

(Telegraf.rs/Tanjug(

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA