Vreme čitanja: oko 1 min.

Triki prekinuo koncert na Nišvilu

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Najviše mi je žao benda, naročito pevačice kojoj se plakalo. Ovakvu atmosferu su samo mogli da požele", rekao je Ivan Blagojević

  • 0
Reper Triki,  English musician rapper Adrian Nicholas Matthews Thaws alias Tricky Foto: Itar Tass / TASS / Profimedia

Jedan od najiščekivanijih izvođača Nišvila, Triki, prekinuo je sinoć koncert na Niškoj tvrđavi, a direktor festivala Ivan Blagojević rekao je na završenoj koferenciji za medije da je u pitanju "osoba sklona autodestrukciji iako je sjajan umetnik" i da su za sve "krivi njegovi demoni".

"Demoni koji prate nekadašnjeg člana grupe Massive Atack izbili su baš u trenutku kada ne treba. Napravio nam je i dobar i loš publicitet uskraćivanjem ovog koncerta. Najviše mi je žao benda, naročito pevačice kojoj se plakalo. Ovakvu atmosferu su samo mogli da požele. Tražio je mrak, odradio deo koncerta, povukao bend sa bine, pitao sam o čemu se radi, rekli su mi da je to deo šoa. Posle nastavka samo je bend nešto radio, on se vratio u bekstejdž" rekao je Ivan Blagojević.

Najverovatnije će od agencije koja zastupa britanskog muzičara tražiti novog izvođača koji će "kao kompenzacija" nastupiti sledeće godine na 30. Nišvilu.

Blagojević je zaključio da neće biti odmora već da će kampanja za 30. jubilarni Nišvil krenuti krajem oktobra, te je najavio da će sledeće godine pokušati da dovedu neke od najboljih svetskih džez muzičara, ukoliko budu imali veći budžet nego ove godine.

(Telegraf.rs/Tanjug))

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA