Vreme čitanja: oko 2 min.

Youth Jazz & Rock Festival od 18. do 20. avgusta u Subotici

Vreme čitanja: oko 2 min.

Youth Jazz & Rock Festival postao je sinonim za raznovrsnost i spajanje muzičkih žanrova

  • 0
koncert ilustracija Foto: Pixabay

Youth Jazz & Rock Festival u Subotici, biće održan od 18. do 20. avgusta u dvorištu fabrike "Mladost", na terasi kluba "Pogon" u Subotici.

Youth Jazz & Rock Festival postao je sinonim za raznovrsnost i spajanje muzičkih žanrova.

Šesto izdanje festivala će ove godine predstaviti renomirane izvođače i bendove kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, spajajući džez, rok i različite muzičke fuzije. Festivalska scena će ugostiti izuzetne izvođače kao što su DJ Fusion (Srbija), Bvana i Džezeri iz Lagune (Srbija), Sfumato (Hrvatska), Stevan Milijanović Quartet (Srbija), Late People Sushi (Italija) i Lincoln Letter (Severna Makedonija).

Pored bendova, festival će biti obogaćen DJ setovima: DJ Overtone Funk, DJ Faddi Pedestrian i DJ Neomodern. Drugog dana festivala, posebno iskustvo donosi jedinstveni Tounge Out DJ set uz žive bubnjeve.

Osim muzičkog doživljaja, Youth Jazz & Rock Festival pruža priliku da se dublje zaroni u svet umetnosti i kreativnosti.

Tokom sva tri festivalska dana, biće postavljena izložba mlade perspektivne umetnice Jovane M. Đukić - Izložba koncertne fotografije aktuelne muzičke scene, koja obuhvata fotografije sa koncerata i festivala u proteklih pet godina, od 2018. do danas.

Ovogodišnje izdanje festivala takođe donosi i edukativne radionice za sve zainteresovane koje će se održati u Vili DDOR, na Paliću.

Drugog festivalskog dana, odnosno, 19. avgusta, održaće se radionica o improvizaciji koju vode studenti prestišnog Berklee College of Music-a, a 20. avgusta je na programu radionica o pisanju pesama koju vode Ana Marija - Stroberiz i Nikola Radonjić.

Predfestivalski program predstaviće prvo filmsko ostvarenje mladih umetnika Stefana Oroveca i Mihajla Plankoša.

Premijera filma "Pica sa Ananasom" održaće se 17. avgusta u bioskopu "Abazija", na Paliću.

Youth Jazz & Rock Festival će ove godine biti obogaćen dodatnim sadržajem - Tresherica - Uličnim marketom.

Posetioci mogu izabrati između pojedinačnih ulaznica po ceni od 400 rsd za svaki dan, ili se prepustiti celokupnom festivalskom doživljaju sa kompletom ulaznica za sva tri dana po ceni od 1000 rsd.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA