Vreme čitanja: oko 1 min.

Da Lenon nije ubijen, Bitlsi bi se sigurno okupili

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bar tako tvrdi Alis Kuper

  • 1
The Beatles Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial

Alis Kuper je rekao da bi se Bitlsi "apsolutno" ponovo okupili da Džon Lenon nije bio ubijen. Roker veteran je bio blizak prijatelj Lenona i Pola Makartnija tokom sedamdesetih i često su se družili u njegovom klubu "Holliwood Vampires".

Upitan da li bi se bend ponovo okupio, Kuper je za QFM96 rekao: "Apsolutno. Evo stvari o njima. Kada su se jurili jedni drugima, kada je u pitanju raskid i sve te stvari, ako je neko u Vampirima u to vreme – to je bio naš klub za piće – ako je neko rekao nešto loše o Polu, Džon bi te udario , jer je to bio njegov najbolji prijatelj."

"Ako bi neko Polu nešto rekao o Džonu, Pol bi izašao iz sobe. Samo bi izašao. Zato što ne smete da pričate o njihovim najboljim prijateljima. Bili su najbolji prijatelji bez obzira šta se dešavalo u celoj stvari."

Kuper smatra da je Lenon želeo da muziku benda učini "političnijom", ali Makartni nije bio zainteresovan.

Kao što je poznato, Mark Čepmen je pucao i ubio Lenona 8. decembra 1980. godine dok su se Džon i Joko Ono vraćali u svoj stan na Upper West Side-u. Čepmen je tada ostao na licu mesta do dolaska policije, a kasnije je priznao krivicu za ubistvo drugog stepena. Osuđen je na kaznu zatvora od dvadeset godina do doživotnog zatvora, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    19. avgust 2023 | 14:53

    Штета што је човек убијен, али нема штете од неокупљања битлса.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA