Vreme čitanja: oko 1 min.

Talking Heads se ujedinjuju posle 20 godina pauze

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejvid Birn je rekao da žali zbog načina na koji su članovi Talking Heads-a razišli

  • 0
Talking heads, David Byrne, Tina Weymouth Foto: Profimedia/Andre Csillag / Shutterstock Editorial

Čuveni bend Talking Heads je najavio da će se ponovo okupiti za Q&A (Pitanja i odgovori, prim.aut) na Međunarodnom filmskom festu u Torontu, piše NME.

Q&A sa poznatim sastavom, koji čine pevač Dejvid Birn, basista Tina Vejmut, bubnjar Kris Franc i gitarista Džeri Harison, biće u slavu 40. godišnjice njihovog legendarnog koncertnog filma "Stop Making Sense".

Film će potom biti prikazan u bioskopima koji nisu IMAX širom Amerike 22. septembra.

Festival će obeležiti prvo javno pojavljivanje benda posle više od 20 godina. Članovi iz benda Talking Heads imaju komplikovan odnos od njihovog raskida 1991. Oni su se prethodno ponovo okupili 1999. Oni su se 2002. godine okupili su se da izvedu četiri pesme na ceremoniji indukcije Rokenrol dvorane slavnih koja je obeležila njihov jedini nastup uživo od 1984. godine.

Dejvid Birn je rekao da žali zbog načina na koji su članovi Talking Heads-a razišli, objašnjavajući da je u to vreme bio "mali tiranin", piše NME.

"Kao mlađa osoba, nisam bila tako prijatna da budem u blizini. Dok sam radio na nekim emisijama "Talking Heads", bio sam viљe pomalo tiranin", rekao je Birn za People.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA