Vreme čitanja: oko 1 min.

Nik Kejv otkrio šta misli o svojim transrodnim fanovima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muzičar je iskazao svoje mišljenje

  • 0
Nick Cave, Exit Festival, Nik Kejv Foto: Nikola Anđić

Nik Kejv je odgovorio na pitanje o trans članovima njegove baze fanova, rekavši da vol "sve svoje fanove“, piše NME.

U zapisu na njegovoj veb stranici Red Hand Files, obožavatelj je upitao Kejva: "Kako se osećate prema svojim transrodnim fanovima ili trans osobama uopšte? Kao mlada trans žena, imala sam podjednako pozitivna i negativna iskustva u vezi sa rodom sa drugim obožavaocima vašeg rada i radoznala sam kako stojite po pitanju stvari."

Skrenuvši pažnju na trans obožavatelja, Nik je rekao: "Imam i još jedan impuls, za koji se nadam da je češći, a to je da se prema svima odnosim sa jednakom ljubavlju i poštovanjem, bez obzira na njihovu rasu, pol, seksualnost, religiju ili bilo šta drugo. drugo. Ja u suštini vidim svet kao skup pojedinaca, svaki jedinstven u svojoj slomljenosti, koji u svojoj srži imaju zajedničku i obavezujuću istovetnost duha.

"Dakle, Amelija, iako sam pomalo nesigurna gde treba da stojim na takvim stvarima, odnosno zašto treba da stojim bilo gde, reći ću ovo – volim svoje trans fanove u potpunosti i želim im sve najbolje. Osećam prema njima istu dužnost brige koju osećam prema svima onima koji postoje u mojoj sferi."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA