Vreme čitanja: oko 2 min.

Maja Cvetković iz grupe E Play o saradnji sa Draganom Mićanovićem: Jedna scena je pokazala da je pravi car

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Odabrali smo glumca Dragana Mićanovića...Bila je to naša želja", počela je sa pričom Maja

  • 0
E play Foto: Promo

Gošća nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bila je Maja Cvetković gitaristkinja i vokal alternativnog rok benda E Play koja je govorila o novom singlu benda "Nije da nije" i spotu koji je snimljen za tu numeru u kojem glavnu ulogu igra naš cenjeni glumac Dragan Mićanović.

Cvetković kaže da su snimali spot za pesmu "Nije da nije" negde u rano proleće, kada je još bilo hladno napolju.

"Naš reditelj, Vuk Protić, sa kojim jako dugo radimo spotove, dao je ideju da nam se pridruži neka muška figura na snimanju. Odabrali smo glumca Dragana Mićanovića...Bila je to naša želja, a realnost nam je pružala zebnju. Pitali smo se da li će prihvatiti da igra spotu našeg benda. Bilo nam je važno da glumac koji uđe u spot ima naše poštovanje", kazala je Cvetković i dodala da je na snimanju spota Mićanović bio jako fin i veoma profi.

Kako kaže, imala je utisak da radi sa jako pristojnim profesionalcem.

"Dok nismo radili sa Mićanovićem, verovala sam da ljudi kao što je on ne postoje. Snašao se jako dobro na snimanju spota iako tu vladaju veoma različite okolnosti u odnosu na filmski set. Snimanje spota je daleko siromašnija varijanta u produkcijskom smislu", priča Cvetković.

Prema njenim rečima jedna od scena, kada je očekivala Mićanovićevu burnu reakciju bila je kada je cenjeni glumac ušao u popularni auto.

"Kada je ušao u "bubu" malo je falilo da mu slomimo noge, jer sedište nije moglo da se pomeri. U tom momentu je Mićanović bio angažovan na snimanju serije "Vreme smrti". Dogodilo se da smo ceo dan snimali spot, a on je posle toga uredno otišao na set serije. Nije se čuo...Malo je reći da je fenomenalan", kaže Cvetković.

Ona ističe da bend E Play ove godine slavi 25 godina opstajanja na sceni.

"U tu čast u koncertnom prostoru "Zappa Baza" sviraćemo 2. novembra poseban koncert. Velika ljubav prema muzici nas je doterala do tog momenta. Banalno zvuči, ali to je jedina istina o opstajanju alternativnog rok benda u Srbiji" kaže Cvetković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA