Vreme čitanja: oko 1 min.

Aerosmith je odložio oproštajnu turneju zbog oštećenja glasnih žica Stivena Tajlera

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Slomljeno mi je srce što moram da kažem da sam dobio stroga naređenja lekara da ne pevam narednih trideset dana", rekao je Tajler

  • 0
Aerosmith, Stiven Tajler Foto: Profimedia/AFP

Grupa Aerosmith je bila primoran da odloži deo svoje oproštajne turneje nakon što je frontmen Stiven Tajler zadobio oštećenje glasnih žica.

Rok bend je 2. septembra započeo opsežnu turneju sa severnoameričkim koncertima, pod nazivom "Peace Out", u Filadelfiji, a od tada su svirali u Pitsburgu i Elmontu.

Turneja je trebalo da se nastavi u Torontu 12. septembra, ali je Aerosmith odložio sledećih šest nastupa.

"Slomljeno mi je srce što moram da kažem da sam dobio stroga naređenja lekara da ne pevam narednih trideset dana", rekao je Tajler u izjavi na društvenim mrežama i dodao:

"Zadobio sam oštećenje glasnih žica tokom subotnje emisije koje je dovelo do naknadnog krvarenja. Moraćemo da odložimo nekoliko datuma da bismo mogli da se vratimo i pružimo vam nastupe koje zaslužujete", naveo je Tajler.

Sve ranije kupljene karte biće uvažene za nove datume. Povračaj novca biće dostupan za one koji ne budu mogli da prisustvuju. Od fanova koji imaju pitanja u vezi sa povraćajem novca se traži da kontaktiraju svoje mesto kupovine, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA