Vreme čitanja: oko 1 min.

Goran Karan svojom pesmom "poklonio srce" Beograđanima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslavljeni tenor održao koncert u mts Dvorani

  • 2
Goran Karan Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Nakon tri velika koncerta u srpskoj prestonici na istom mestu ( 2018. 2019. i 2022. godine ), proslavljeni splitski tenor Goran Karan, se vratio na Veliku scenu mts Dvorane, gde je po završetku dvoipočasovnog nastupa, sudeći po ovacijama publike i doslovno "ostavio svoje srce".

Kako je i sam ranije govorio u Beogradu je doživeo neke od najlepših trenutaka u svojoj karijeri, te je ovdašnju publiku vidno raspoložen, zajedno sa svojim bendom koji ga prati na svim putešestvijima, obradovao brojnim "morskim hitovim".

Nizali su se u cugu hitovi: "Kazna mi je što te ljubim"; "Ostani", "Ne šalji lađe", „Anđele“, „Ružo moja bila", „Lipa si lipa“, ali i hit singl nastao prošle godine „Ne da mi pisma“, za koju i sam Karan kaže "da je pesma nastala kao njegova inspiracija na poslednje godine, u kojima je svet promenio svoje lice".

Goran Karan Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Publiku su do emotivnog vrhunca posebno doveli hitovi "Vagabundo", "Lolita" i druge numere veselog, prepoznatljivog ritma.

Plesom i muzikom do savršenog koncerta, Karan je još jednom potvrdio zašto je jedan od omiljenih tenora iz regiona u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA