Vreme čitanja: oko 1 min.

Rodžer Voters sat vremena čitao svoju autobiografiju na koncertu, neke fanove je navodno i opsovao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neki obožavatelji su i napustili koncert

  • 1
Rodžer Voters (Pink Flojd) Foto: Milena Đorđević

Rodžer Voters je navodno rekao svojoj publici da "od*ebe" na svirci dok je proveo sat vremena čitajući svoju biografiju - što je navelo neke obožavatelje da napuste koncert u Londonu, piše Daily Mail.

Mnogi su otišli nakon što je  muzičar čitao odlomke iz svoje neobjavljene knjige sa laptop računara.

Nastup u Londonu Palladium bio je najavljen kao veče na kojem će svirati čuveni album "Dark Side of the Moon".

Voters (80) je pročitao stranice beleški o svojim kućnim ljubimcima, uključujući patku po imenu Donald, o kojoj je pričao 20 minuta - ostavljajući članove publike zapanjenim.

Nekima koji su pričali rekao je: "Ako želite da pričate priče, pričajte ih u svoje vreme svojoj publici u svom je*enom pozorištu. Uzgred, ako možete pokazati stegu i prestati da vičete ponovo."

Ranije ove godine nemačka policija je pod istragom protiv Votersa zbog toga što je na svojim koncertima u Nemačkoj nosio crni kaput u nacističkom stilu sa crvenom trakom.

Prošle nedelje se ispostavilo da je posetio osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža u zatvoru.

Asanž (52) je zatvoren u zatvoru Belmarš u Londonu od aprila 2019. nakon što je proglašen krivim za kršenje Zakona o kauciji.

Džulijan se trenutno suočava sa ekstradicijom u Sjedinjene Države kako bi se suočio sa optužbama za zaveru radi upada u kompjuter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yoda

    12. oktobar 2023 | 00:33

    Tako je, daj da sada blatimo Rodzera Votersa jer se nije adekvatno izrazio o ratu u Ukrajini, nije pozeleo da stisne ruku Zelenskom i nije im poslao oruzje. Ovo postaje jako jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA