Vreme čitanja: oko 1 min.

Frajle otkrivaju sta se desava iza scene

Vreme čitanja: oko 1 min.

O dogodovštinama koje ih prate pevaju u svojim pesmama, a sada su poslužile kao inspiracija duhovitom, zabavnom kabareu, napisanom po motivima knjige Jelene Buče “Kako sam postala Frajla”

  • 0
Pesma Evrovizije Foto: Nikola Anđić

O njihovoj petnaestogodišnjoj karijeri mogao bi da se napravi film. O dogodovštinama koje ih prate pevaju u svojim pesmama, a sada su poslužile kao inspiracija duhovitom, zabavnom kabareu, napisanom po motivima knjige Jelene Buče “Kako sam postala Frajla”!

“Kome god ispričamo i najmanji deo našeg muzičkog puta, reakcije su iste - VI MORATE DA NAPIŠETE KNJIGU! S obzirom da je taj naš put do zvezda bio poprilično trnovit, rešile smo da se vodimo onom čuvenom - KADA TI ŽIVOT DA LIMUN, TI NAPRAVI KABARE!” - rekla nam je u svom duhovitom maniru Nevena Buča, jedna od članica Frajli.

“Otvaramo gledaocu prozor u svet iza reflektora prikazujući lice i naličje života na sceni, uz muziku, ljubav i prijateljstvo kao pokretačke snage ove tri "žene na sve spremne!” - ističu Frajle.

Glumački deo posla, prepustile su, kako kažu, profesionalcima. “Za nas nebo jeste granica, ali ipak smo taj glumački deo prepustile neverovatnim devojkama, Novosađankama, koje, osim što izvanredno glume, takođe i fantastično pevaju. Višnja Obradović - glumica Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada ovoga puta i igra i potpisuje i režiju, Isidora Vlček koju ćete prepoznati kao Barbi iz serije „Od jutra do sutra“ i SlavicaLjujić iz internet senzacije Caca & Uki obećavaju da će vam, uz pesmu i mnogo plesa, izmamiti osmeh na lice i da ćete kući otići sa osećanjem da ste upravo bili deo nečeg posebnog.

Cabaret "Kako sam (p)ostala frajla" doživeće svoju pretpremijeru u subotu, 14. OKTOBRA 2023. u 20h u CZK VLADA DIVLJAN, dok vas premijera ove duhovite priče o postanku i opstanku jednog ženskog benda i njihovim zgodama i nezgodama u svetu show biznisa, uz prepoznatljive muzičke numere grupe The Frajle očekuje na istom mestu u petak, 20. OKTOBRA 2023. od 20h.

Novosadska premijera zakazana je za 27. OKTOBAR 2023. od 20h u Gradskoj koncertnoj dvorani.

Specijalne gošće The Frajle.

Video: Kad Frajle zapevaju u kafani: 9 pesama u novom muzičkom formatu - Kafanica kod Srećnog mačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA