Vreme čitanja: oko 1 min.

Basista grupe Rad Hot Chili Peppers Fli se prisetio najupečatljivijih povreda na sceni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Basista je otkrio da ga je pevač Entoni Kidis čak povredio na jednom koncertu

  • 0
Dodela MTV video muzičkih nagrada Foto: Tanjug/AP/Charles Sykes/Invision

Basista grupe Red Hot Chili Peppers Fli se u novom intervjuu za Hot Ones prisetio nekih od najupečatljivijih povreda koje je zadobio.

Od "udaranja letećom bocom u glavu" do "pljuvanja više puta", muzičar je opisao neke od neobičnijih načina na koje je bio povređen tokom nastupa.

Basista je otkrio da ga je pevač Entoni Kidis čak povredio na jednom koncertu: "Znaš da se jednom Entoni tako ljuljao oko mikrofona (pretvara se da zamahuje mikrofonom) i udario me je u glavu, izveo me napolje."

Fli je takođe rekao da se slučajno povredio i na sceni.

"Udario sam se basom u lice. Jednom sam imao kao ožiljak u glavi negde od kada sam rasekao glavu, znate, kao bam (pravi se da ga udaram u glavu), tako", priznao je muzičar.

Šestostruki umetnik dobitnik Gremi nagrade takođe je rekao da je imao običaj da se okreće tokom nastupa – međutim, ne bi uvek uspešno izvodio vratolomije.

"Nekad sam se okretao, znate, na leđa dok sam igrao i to me je iz*ebalo puno puta. Naravno, mnogo dugotrajnog trošenja od, znate, ludovanja, ali iskreno, da budem iskren, to je uglavnom emocionalni bol", rekao je Fli, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA