Vreme čitanja: oko 1 min.

Od Konstrakte SUPER, od Ide Prester BRAVO: Ovo je mlada pevačica čija nova pesma dobija velike pohvale!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Album „Preterujem“ 24-godišnje Ive posvećen je mentalnom zdravlju, sa autorskim tekstovima o stanjima koja je ova mlada devojka proživljavala

  • 0
ZHIVA Foto: Stefan Danilović

Divno je videti da iskusni muzičari i muzičarke podržavaju mlade koji se tek pojavljuju na sceni! Upravo to su uradile magične Konstrakta i Ida Prester svojim jednostavnim, ali značajnim komentarima na Instagramu.

Naša mlada muzičarka Iva Pažin ZHIVA samo što je objavila svoj debitantski album „Preterujem“ i tim povodom je na Instagramu podelila isečak iz spota istoimene pesme. Muzičke zvezde i neponovljive žene sa ovih prostora – Ana Đurić Konstrakta i Ida Prester poslušale su delić ZHIVINE pesme i deluje da su baš zadovoljne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ZHIVA (@iva_zhiva)

„Super“ – kratka, ali jasna bila je Konstrakta. „Što si vrijedna... bravo!!“, poslala je podršku predivna Ida Prester.

Album „Preterujem“ 24-godišnje Ive posvećen je mentalnom zdravlju, sa autorskim tekstovima o stanjima koja je ova mlada devojka proživljavala. Hrabrost da to podeli sa okolinom je verovatno bio i jedan od razloga da pridobije pažnju iskusnih koleginica, a potom i šire publike. „Preterujem“, „Da se smejem“, „Sagorevam“, „Pola“, „Topljenje“ – neki su od naziva pesama. Na vama je da vidite jesu li dobijene pohvale opravdane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA