≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki beogradski koncert grupe Sanitarium 1. decembra u Božidarcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaznice po ceni od 500 RSD su u pretprodaji

  • 0
Grupa Sanitarium Foto: Marko Ristić

Alternativni metal bend iz Beograda i jedan od uživo najmoćnijih bendova nove generacije u Srbiji nedavno je objavio svoj debi album „Udarac glavom“ u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Nekoliko meseci unazad Sanitarium promoviše ovo izdanje širom Srbije, a njihovu „neograničenu energiju“ će prvog dana decembra moći da oseti i beogradska publika, jer se Sanitarium vraća u Božidarac!

„Eto, dočekasmo i taj beogradski koncert! Božidarac se ponavlja, a mi vam obećavamo još jači i spektakularniji lajv nastup kakav do sada niste imali prilike da vidite od nas!“ kaže Viktor Kiralj i dodaje: „Zaista smo se potrudili da unesemo novine, iskoristićemo prednost mraka i manipulacije svetla, ali to je sve što vam mogu odati sada.“

Društvo na bini će Sanitariumu praviti bendovi Goatmare & the Hellspades i BG Bagra, što znači da je odlična svirka zagarantovana!

Ulaznice po ceni od 500 RSD su u pretprodaji i možete ih naručiti preko facebook stranice benda ili u SDžP Caffe-u (Milana Rakića 1a). Na veče koncerta, cena ulaznice biće 700 RSD.

„Akcija 3+1 karta gratis važi samo u pretprodaji! Ne gubite vreme, organizujte se sa ortacima i dođite na najjaču svirku u gradu!“ kaže bend i naglašava: „Budi tačan, svirka kreće bez kašnjenja!“

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA