≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Savršena buka! Black Simphony- Metallica symphonyc tribute show 17. marta u mts Dvorani!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, Black Metallica tribute i filharmonija održali su 2021. godine dva koncerta u Srbiji, a 2023. započinju evropsku turneju koncertom u Novom Sadu

  • 0
Metallica Symphonic Foto: Srđan Pablo Doroški/mts Dvorana

Black Simphony: Metallica symphonyc tribute show biće održan 17. marta 2024. godine u mts Dvorani. U pitanju je spoj neprevaziđenih pesama Metalike i filharmonije, koji će priuštiti muzički spektakl za sve ljubitelje hevi metala i klasičnih instrumenata, odnosno njihovog impresivnog spoja. Kritičari ističu da se od ovako koncipiranog koncerta "ježi svaka ćelija u telu", a da oduševljenje ovim spektaklom posle traje danima.

Svi ljubitelji muzike legendarnog američkog sastava, moći će prvi put da uživaju u mts Dvorani u ovom izvanrednom projektu, koji pored članova jednog od najboljih tribute bendova okuplja i preko 30 filharmoničara na sceni. Fanovi kultnog benda imaće jedinstvenu priliku da čuju najveće hitove spektakla koji se desio u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.

The Call Of Ktulu, No Leaf Clover, Nothing Else Matters, Master Of Puppets i Enter Sandman samo su neke od pesama Metalike koje će biti izvedene, a biće i nekih noviteta koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu poput numere Sanitarium.

Podsetimo, Black Metallica tribute i filharmonija održali su 2021. godine dva koncerta u Srbiji, a 2023. započinju evropsku turneju koncertom u Novom Sadu.

Sudeći po uspehu na ovim nastupima, nesumnjivo je da su vrsni muzičari dali su sve od sebe da doživljaj bude na svetskom nivou vredan svake metropole i koncertne dvorane.

KARTE U PRODAJI NA MTSDVORANA.RS, TICKETS.RS I EFINITY.RS

(Telegraf.rs/J.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA