Vreme čitanja: oko 1 min.

Spoj disko muzike i gvozdene opere! "Disco opera“ 21. marta prvi put u mts Dvorani

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stamenov, Zoran Šandorov i Nevena Reljin.

  • 0
Disco opera Foto: mts Dvorana promo

Neobičan spoj klasične disco muzike i gvozdene opere odigraće se 21. marta na sceni mts Dvorane u okviru popularnog muzičkog projekta "Disco opera“, koja slovi za spektakl koji spaja različite muzičke žanrove, ali i publiku najrazličitijih senzibiliteta.

Disco opera se realizuje u saradnji Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadskog Big Benda, a tokom višečasovnog programa, publika će imati prilike da čuje 22 antologijska muzička hita u izvođenju diva disco ere. Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stamenov, Zoran Šandorov i Nevena Reljin.

Koncertom se odražava duh autora i jedne slavne epohe disko muzike, u kojoj su poznata imena ušla u kuću slavnih, i vremena kada su nastali neprevaziđeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo.

Disco opera Foto: mts Dvorana promo

Sama pomisao da 50 izvođača izvodi muziku Majkla Džeksona, Done Samer, Abbe, Boney M, Bee Gees, Stivija Vondera… i drugih svetskih pop ikona, ostavlja utisak da se radi o još neviđenom muzičkom spektaklu na našim prostorima.

KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RS I NA BLAGAJNI MTS DVORANE

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA