Vreme čitanja: oko 1 min.

Harlem Gospel Hor – Omaž Vitni Hjuston 6. decembra u mts Dvorani

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trebalo je da prođe 14 godina da Harlem Gospel Hor ponovo održi koncert u Beogradu, a repertoar koji će izvoditi 6. decembra u MTS Dvorani se ne propušta

  • 0
Harlem Gospel Hor Foto: Promo/ Simone Di Luca

Jedan od najpoznatijih gospel horova na svetu koncert posvećuje Vitni Hjuston, obeležavajući 60 godina od rođenja proslavljene pevačice. U prodaji je ostalo još samo par desetina karata, zato požurite da ne bi propustili ovaj muzički kuriozitet.

Pesme Vitni Hjuston, legendarne pevačice koja je imala jedan od najlepših i najmoćnijih glasova svih vremena, na poseban način će izvesti članovi čuvenog hora raskošnih glasova. Na njihovom uzbudljivom živom nastupu duboko dosegnu u dušu svake osobe u publici, šireći poruke radosti i nade. Zato će pored pesama Vitni Hjuston, izvesti i najpoznatije pesme gospel tradicije, kojima već 40 godina oduševljavaju publiku širom sveta. Publika će uživati u dobro znanim savremenim gospel pesmama, u kombinaciji sa džezom i bluzom, od "Oh Happy Day" do "Amazing Grace".

Svojim izvođenjem oduševljavaju i brojne poznate muzičare koji su želeli da učestvuju u njihovim projektima. Oni su jedini gospel hor koji je nastupao zajedno sa superzvezdama kao što su Bono iz U2, Diana Ross, The Gorillaz, Andre Rieu i nedavno Sam Smith, Damon Albarn i Pharrell Villiams. Nastupali su za predsednike Amerike, pape, britansku kraljevsku porodicu, Nelsona Mandelu, a snimali su sa Sir Keith Richardsom, The Chieftains, Trace Adkinsom i mnogim drugim slavnim muzičarima.

Za ovaj poseban muzički užitak, koji organizuje Charm Music Serbia, u prodaji je ostao mali broj karata samo za balkon po ceni od 3.900 dinara, a mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online platforme efinity.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA