Vreme čitanja: oko 1 min.

Alen Islamović 22. marta prvi put u mts Dvorani: Sprema hitove Bijelog dugmeta i Divljih jagoda

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Idemo da se zabavimo", rekao je poznati muzičar

  • 1
Bijelo dugme, Beer fest, Bir fest 2021. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Alen Islamović, jedna od rokenrol ikona bivše Jugoslavije nastupiće 22. marta prvi put u mts Dvorani u okviru koncerta „Ti si moja eskplozija“. Poznati bosanskohercegovački rok pevač, nekadašnji član bendova Bijelo dugme, Divlje jagode i 4 Asa, prirediće Beograđanima nezaboravno putovanje kroz četiri decenije dugu karijeru krojenu hitovima koje poznaju i vole sve generacije.

Pevaće se i svirati na koncertu pesme Bijelog dugmeta, Divljih jagoda, a Islamović uoči velikog beogradskog koncerta najavljuje kako kaže „program tri u jedan“, koji po njemu podrazumeva njegovu muziku koju publika najviše voli. Koncert pod nazivom „Ti si moja ekspolozija“ biće svojevrsno putešestvije kroz sve periode njegove karijere, a nada se dobroj zabavi, na kojoj će se svi dobro „ispevati i isplesati“. Međutim, svestan je da mnoge pesme neće publiku ostaviti bez suza, sećanjem na dobra, stara vremena:

„Idemo da se zabavimo. Ja sebe smatram zabavljačem koji može svašta da peva, ali samo ono što je dobro i što je najbolje ... biti kuvar i skuvati koncert po ukusu fanova je jako teško, ali potrudiću se da to bude jedan od boljih koncerata u mts dvorani. Ko ne dodje pogrešiće, a ko dodje poludeće, a biće i suza siguran sam“, ističe Islamović.

Kako kaže, svaki koncert je njegova biografija: „Kao koautor albuma Motori sa Divljim jagodama, tu sam svirao bas gitaru ,pevao i pisao tekstove. Sviraću te pesme koje su ostavile trag u vremenu, takođe, neobilazne su brilijantne pesme Bregovića koje je pisao kad sam ja došao u Dugme, to su bili najprodavaniji albumi grupe u njihovoj karijeri ,pa će naravno biti i tih pesama. Moja solistička karijera je ostavila trag u nekim duetskim pesmama koje su postale velike“, najavljuje Alen pripremajući se za prolećni koncert u mts Dvorani.

KUPOVINA KARATA NA MTSVDORANA.RS I NA BLAGAJNI MTS DVORANE

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA