≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slike sa prvog od šest koncerata Željka Samardžića u mts Dvorani govore više od reči

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Samardžić je vidno uživao u svakoj numeri i povratnoj reakciji publike

  • 0
Željko Samardžić nastupio u mts Dvorani Foto: Bojan Petrović/mts Dvorana promo

U krcatoj mts Dvorani pop ikona Željko Samardžić je sa svojim bendom napravio pravi spektakl, na prvom od šest zakazanih koncerata na istom mestu. Posle neprekidne svirke u trajanju od tri sata i u cugu izvedene 32 pesme, kada je atmosferu doveo do usijanja ulaženjem u publiku i fotografisanjem sa fanovima, Samardžić je novi susret publici zakazao za sutra, 22. decembar.

Činilo se od starta , kada je koncert počeo tačno u 20 časova, da je harmonija dobre energije zavladala sa obe strane. Publika je sa nestrpljenjem čekala poznatog pevača što je i dokazala ustajanjem sa sedišta, prvim plesom i horskim pevanjem već od uvodne pesme "Zato kradem", na koju su se odmah sličnim tempom nadovezali takođe hitovi "Posle duge veze", "Nije moje da znam", "Stari lav", "Kameleon", "Mesec u vodi", "Grlica", "900o"..

Nije bilo lako poznatom pevaču da izabere pesme iz opusa koji uvek obećava, ali je izbor suzio na 32 pesme koje su, sve do jedne publiku ostavile bez daha: "Udala se moja bivša draga", "Pokaži mi šta znaš", "Ne daj da te rade", "Prava ljubav godine ne broji", "Bezobrazno zelene", "Sve je moje tvoje"....Tokom pesme "Dajte neku lošu", Samardžić je ušao u publiku, koja se doslovno, jdva odvojila od omiljenog im pevača.

Vrhunac je atmosfera dostigla kada se na bini pojavio gost koga je Samardžić čuvao kao iznenađenje, pevač kog mase obožavaju - Saša Matić. Poznati pevač je otpevao duet sa Samardžićem za pesmu "Nekad i sad" , koju su snimili 2022. godine, što je publiku oborilo s nogu i izazvalo burne ovacije, a zajedno su se latili mikrofona na još nekoliko pesama, Matić je pozdravio publiku i izrazio veliko zadov0ljstvo što je Željkov gost, kao i prijatelj u privatnom životu.

Samardžić je vidno uživao u svakoj numeri i povratnoj reakciji publike, a kada su se upalili telefoni, Dvorana je odisala posebnom energijom i novogodišnjom čarolijom, koja će se sigurno ponoviti i narednih koncertnih večeri 22. 28. 29. i 30. decembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA