Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivna vest: Beer Fest ostaje u Beogradu, ali i Čačak dobija svoje izdanje!

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beer Fest je spreman da proširi svoje granice

  • 0
Belgrade Beer fest Foto: Belgrade Beer fest

Velike vesti za ljubitelje piva i vrhunske zabave! Kako poslednjih dana kruže informacije da će Beer Fest napustiti Beograd, ekipa koja stoji iza najvećeg pivskog festivala u regionu sada se i zvanično obratila

javnosti.

"Beer Fest je manifestacija od značaja za grad Beograd, koja svake godine, više od dve decenje, privlači na stotine hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva. Kao svojevrstan brend grada, festival će ostati u

prestonici, i ove godine će se održati na tradicionalnoj lokaciji - na Ušću od 20. do 23. juna", saopštili su organizatori iz Skymusic-a.

Ova vest će sigurno obradovati sve one koji su već uveliko počeli da broje dane do najiščekivanijeg muzičko-pivskog događaja u regionu, ali to nije sve!

Beer Fest je spreman da proširi svoje granice i ponudi nešto posebno svojim vernim posetiocima i iz drugh gradova Srbije, pa će tako najpoznatiji festival, osim u Beogradu, svoje izdanje imati i u Čačku!

Detalji ovog uzbudljivog događaja uskoro će biti poznati i biće objavljeni na Instagram stranici Belgrade Beer Festa i na zvaničnom sajtu festivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA