Vreme čitanja: oko 1 min.

Obojeni Program zaokružio regionalnu turneju sjajnim koncertom u Dorćol Platzu

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na ovom nezaboravnom koncertu, Obojeni Program je pružio obožavaocima presek svoje četrdesetogodišnje karijere

  • 0
Obojeni program nastupio u Dorćol Platzu Foto: Igor Starešina / Odličan hrčak

Kultni novosadski alternativni sastav, Obojeni Program, zaokružio je u subotu uveče svoju regionalnu turneju, održavši koncert u prepunom Dorćol Platzu. Tokom ove godine, bend je obišao preko 20 najvećih gradova bivše Jugoslavije, uključujući Beograd, Zagreb, Ljubljanu, Podgoricu, Pulu, Novi Sad, Niš, Kragujevac i druge, a najavljeno je da će na proleće sledeće godine izdati i dupli live album na vinilu, koji će zauvek zabeležiti energiju i emotivnu povezanost sa publikom tokom ove turneje.

Na ovom nezaboravnom koncertu, Obojeni Program je pružio obožavaocima presek svoje četrdesetogodišnje karijere, ujedinjujući se sa vernim fanovima u pevanju omiljenih pesama sa svih osam studijskih albuma. Stihovi vanvremenskih hitova poput „Kad se neko nečem dobrom nada“, „Nebo, nebo plavo je“, „Ona je tu!“, „A, B, C, D Avioni“, „Da li smo naučili živeti u kapsuli“ odjekivali su iz srca Dorćola. Kao predgrupa nastupio je beogradski andergraund bend Supernaut, dodajući poseban pečat večeri.

Ovaj koncert je još jednom potvrdio da je Dorćol Platz jedno od najatraktivnijih koncertnih prostora u Beogradu, a za naredni periodu zakazan je Craft beer festival, koji 29. i 30. decembra donosi nastupe The Bestbeat – Beatles tribjut benda i Amy’s House tribjut benda. Tradicionalni beogradski koncert benda Kanda Kodža i Nebojša, zakazan za 1. januar, na kojem će predgrupa biti alt pop sastava Kika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA