Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaokružio koncertnu sezonu u mts Dvorani: Željko Samardžić održao i šesti koncert

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samardžić nije krio svoje oduševljenje do poslednjeg mesta punom salom i bliskim kontaktom sa publikom, kojima je ispunio prethodno dato obećanje- da će ovo doslovno biti koncerti za pamćenje

  • 1
Željko Samardžić koncert MTS dvorana Foto: MTS Dvorana Promo/Bojan Petrović

Da beogradskoj publici nije bilo dovoljno ni pet večeri muzike Željka Samardžića, dokazali su na večeras održanom i šestom koncertu u organizaciji mts Dvorane, kojim je Samardžić istovremeno zaokružio koncertnu sezonu 2023. godini u kultnom prostoru. Samardžić je naime danas pevao dva uzastopna koncerta, peti i šesti, u terminima od 17h i 20h.

Menjajući , raznovrstan repertoar svake večeri i na oba današnja nastupa, popularni pop pevač je pred sam kraj godine, atmosferu doveo do usijanja, a publika je od prvih numera stala na noge! Dvoranom su se orili kao jedan glasovi uz obavezne hitove poput: "Mesec u vodi", "Ne daj da te rade", " "Zato kradem", "Ljubavnik”, “9000”,”Stari lav”,”Nisi ti za male stvari”, "Bezobrazno zelene"; "Grlica", "Slutim", a na listi od preko 30 pesama našle su se i numere novijeg datuma.

Vrhunac je atmosfera dostigla kada je ne puštajući mikrofon u nekprekidnom transu sa publikom, Samardžić zapevao " Da me nije" i "Ljubavnik"...hitove, kojima je i završio čarobnu sagu od šest koncerata u mts Dvorani.

Samardžić nije krio svoje oduševljenje do poslednjeg mesta punom salom i bliskim kontaktom sa publikom, kojima je ispunio prethodno dato obećanje- da će ovo doslovno biti koncerti za pamćenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • порао

    31. decembar 2023 | 00:06

    А у каквом стајлингу је био?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA