Vreme čitanja: oko 1 min.

Džejms Hetfild želi da neko izmisli mikrofon sa ugrađenom slamkom

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izneo je svoje predloge frontmen benda Metallica

  • 0
James Alan Hetfield, Džejms Hetfild Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Frontmen benda Metallica Džejms Hetfild ima zanimljiv predlog za pronalazače: napravite mikrofon sa ugrađenim slamčicama.

"Mogu da možda pijuckam malo vode dok sviram, znate, neku vrstu slamke na mikrofon… To bi moglo biti super", rekao je Hetfild u nedavnom izdanju bendovog podkasta The Metallica Report.

Međutim, čini se da hidratacija nije jedina stvar koju bend može poboljšati tokom nastupa, kaže frontmen. Kako on to objašnjava, ruke su mu uvek pune dok rifuje, tako da ne može da se kreće okolo sa mikrofonom, ograničavajući njegovo kretanje i interakciju sa publikom.

"Ne držim mikrofon, ne mogu nigde da idem. Dakle, (moglo bi) biti mikrofonskih stanica svuda“, rekao je Hetfild i dodaje:

"Naš momak za monitor (morao bi) da me juri za sve mikrofone, ne može da ih otvori sve jer to zvuči suludo, posebno na zatvorenom stadionu.

Da bi izbegao haos stalnog uključivanja i isključivanja mikrofona, Hetfild je takođe predstavio još jedan inovativan predlog.

"Ako nosite nešto i nalazite se na dva metra od mikrofona, uključite ga, tako nešto. Tako da bi to [monitorov posao] malo olakšalo, ai meni takođe", rekao je Hetfild, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA