Vreme čitanja: oko 1 min.

Danica Krstić singlom najavila novi album

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona dodaje i da je spot sniman na prostoru Kosova i Metohije i navodi da se ova varijanta poznate pesme koju je ona otpevala ne čuje tako često

  • 0
Divanhana i Danica Krstic Foto: Telegraf.rs

Danica Krstić posle duže diskografske pauze singlom "Devojka je zelen bor sadila" najavljuje novi studijski album. Gostujući u Jutarnjem programu, ona je govorila u svojoj pesmi.

"Dejan Aksić je zapravo osoba sa kojom sam i otpočela ovaj ceo projekat. Zapravo, RTS nas je spojio. On je isto kolega, s tim što je on iz PGP-a, a ja sam u Radio Beogradu, a naši smo se na televiziji.

I tako smo se zaljubili muzički jedno u drugo i posle dosta godina razmišljanja na koji način bi moj vokal i to čime ja želim da se bavim, na koji način bismo to spakovali, za objavljivanje taj materijal koji bismo izložili publici, shvatili smo napokon šta je to i uskoro će publika moći i da čuje taj novi singl pod nazivom "Devojka je zelen bor sadila"", navela je Danica Krstić, prenosi RTS.

Ona dodaje i da je spot sniman na prostoru Kosova i Metohije i navodi da se ova varijanta poznate pesme koju je ona otpevala ne čuje tako često.

"Zapravo, našla sam samo jedan snimak te verzije. Tako da, nadam se da će to publici da se svidi, jer smatram da je dovoljno moderno, a sa druge strane, neguje i predstavlja sve ono što smo mi kao narod", navela je Danica Krstić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA