Vreme čitanja: oko 2 min.

"Počeo je da plače, stavio mi je ruku iza vrata i rekao: "Ti si jedini koji me razume""

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evocirao je frontmen grupe Green Day uspomene

  • 0
Bili Džo Armstrong i Edi Van Hejlen Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia,

Bili Džo Armstrong iz grupe Green Day ispričao je priču o susretu sa Edijem Van Hejlenom, kada je frontmen sastava Van Halen "počeo da plače" kada su se sreli u bekstejdžu.

"Kada sam video nastup grupe Van Halen 1984. godine, imao sam 12 godina i oni su bili moj omiljeni bend, i plakao sam", rekao je Armstrong u intervjuu u emisiji Haurda Sterna i nastavio:

"Kao da je njegovo sviranje gitare došlo sa drugog mesta. Ponovo je izmislio kako da svira gitaru. Ali oni su takođe pisali odlične pesme, to je glavna stvar koju sam uzeo od Van Halen-a. Pesme su bile tako je*eno odlične", naveo je Bili Džo

Zatim je Armstrong ispričao svoj jedini susret sa legendom hard roka Edijem Van Hejlenom.

"Bilo je tačno kada se Van Halen ponovo ujedinio sa Dejvidom Li Rotom. Ja i gomila prijatelja ušli smo u avion i otišli ​​smo da ih vidimo u Kanzas Sitiju. Nismo hteli da to uradimo u Kaliforniji jer smo znali da će to biti s*anje", naveo je Bili Džo.

Nazvavši koncert u Kanzas Sitiju "neverovatnim", Armstrong je rekao da je njegov sastanak u bekstejdžu sa Edijem bio "emotivna stvar".

"Prvo smo se vratili i upoznao sam Volfija (Van Hejlena, sina Edija Van Hejlena), koji je bio super kul, a onda su mi rekli: "Želiš li da upoznaš Edija?“, a ja sam rekao: "O moj Bože!" I tako se vratio tamo i stavio je svoju gitaru, i kao da mi priča i drobi u isto vreme, a ja sam bio kao, O moj Bože!", naveo je Armstrong i nastavio:

"Ne znam da li neko zaista zna ovo, ali veličina njegovih ruku je ogromna, zgrabio sam ga za ruke i pogledao ih, i bio sam kao: "Čoveče, tvoje ruke su tako..." I on je kao: „Oh, sada imam artritis i bla bla bla." Onda se desila ova zaista luda stvar, gde je počeo da plače. Pogledao me je i stavio mi ruku iza vrata, a on kaže: "Ti si jedini koji me razume", naveo je Bili Džo i nastavio:

"Suze su mu krenule niz oči i nisam znao šta da kažem. Bio sam kao: "Čoveče, nemaš pojma koliko mi značiš kao muzičar i kao tekstopisac." On je rekao: "Ljudi misle da sam vanzemaljac zbog načina na koji sviram“, a ja sam mu rekao: "Sve je u vezi sa tvojim pesmama", a on kaže: „Tačno, tačno.“ Bilo je ovo zaista teško iskustvo", naveo Armstrong, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA