Vreme čitanja: oko 1 min.

Frajle najavile koncert u Beogradu i veliku turneju

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Turneja kreće iz Beograda, a u stvari idemo sa turneje na turneju", rekla je Jelena Buča

  • 0
Pesma Evrovizije Foto: Nikola Anđić

Kao što je poznato, Frajle obeležavaju 15 godina rada i kreću na veliku turneju koja nosi naziv "Moje duše duša", koja će obuhvatiti ceo region.

Biće upriličen i koncert u Beogradu, 8. marta u mts Dvorani. Gostujući u emisiji "Beogradska hronika", oni su najavili ovaj događaj.

"Priprema se velika turneja, pre toga će izaći album, da bi smo sve te pesme mogle da predstavimo publici. Turneja kreće iz Beograda, a u stvari idemo sa turneje na turneju", rekla je Jelena Buča.

"Kod nas važi princip tri da i to je recept koji traje već 15 godina. Mi smo i kompozitori i tekstopisci, mada sarađujemo i sa drugima. Uvek se dogovaramo i to je jedan kreativni proces", rekla je Nevena Buča.

"Imamo koncept koji napravimo pred nastup. Nas tri osetimo tok energije i emocije publike i to poštujemo", rekla je Jelena Buča.

"Pošto dugo poznajemo Acu Sofronijevića došle smo na ideju da uradimo zajednički album na kome će biti 10 pesama koje su uglavnpom u našem aranžmanu, uz Acinu pomoć", rekla je Nevena Buča.

(Telegraf.rs/izvor: RTS)

Video: Kad Frajle zapevaju u kafani: 9 pesama u novom muzičkom formatu - Kafanica kod Srećnog mačka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA