≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Grupa Stefan Nemanja objavila spot za numeru "Pesma za kraj"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Protagonisti u spotu za "Pesmu za kraj" benda "Stefan Nemanja" su mladi glumci Stefan Komatina i Kaja Baničević

  • 0
Grupa Stefan Nemanja Printskrin: Youtube/Stefan Nemanja

Autorski dvojac benda "Stefan Nemanja"- Stefan Kovačević i Nemanja Savić, objavili su ekranizaciju još jedne pesme sa aktuelnog debi albuma "Rođen sa slomljenim srcem", koji je kao digitalno izdanje objavio PGP RTS.

Publika već zna i voli njihove pesme "Rođen sa slomljenim srcem", “Hodam po ivici“, "Poslednji ples“,“Karavan ", baladu "Ona" (za koju su spot objavili povodom Dana zaljubljenih prošle godine) . Nakon angažovane numere "Ko sam ja" koju je pratio i vrlo zapažem spot, bend "Stefan Nemanja" sada nam je poklonio baladu- "Pesma za kraj".

Premijerno je emitovana juče na Radio Beogradu 1, Dvestadvojci i RTS Rokenroleru a danas je na RTS1, RTS3, RTS Muzika, RTS Planeta i Jutjubu premijerno predstavljen i video spot.

„Reakcije su fantastične. To je poslednja pesma na albumu, zato se tako nekako simbolično i zove Pesma za kraj. Naravno, govori o raskidu, prekidu ljubavne veze...Već smo dobili prve reakcije- ljudi su baš "zagrizli", dopada im se i baš nas to raduje. Spot smo snimali na divnoj lokaciji- u pitanju etno selo "Sunčana reka", na Drini. Ta reka je inače čarobna, a kroz nekoliko kadrova u ovom spotu i mi smo ovekovečili tu njenu veličanstvenost. Istovremeno- ti snimci prirode odslikavaju, dočaravaju i atmosferu ove balade, emotivno stanje o kome je reč u pesmi....“, kaže Nemanja Savić.

Protagonisti u spotu za "Pesmu za kraj" benda "Stefan Nemanja" su mladi glumci Stefan Komatina i Kaja Baničević, kojoj je ovo druga saradnja sa bendom, nakon angažovanje u spotu za pesmu "Ko sam ja":

„Divno smo sarađivali, njih dvojica su divni ljudi, zaista, nikakav problem nismo imali. Od početka među nama vlada izuzetno prijateljska atmosfera, sve je teklo nekako lako, lepo i spontano. Kolega Stefan i ja smo imali slobodu da iskreiramo na snimanju spota i ponešto po svom doživljaju te pesme, a meni se sad kao gledaocu- baš dopada i ovaj spot. Kao glumici, bilo mi je ovo izuzetno iskustvo i unapred se radujem novim saradnjama sa ovim bendom ", poverila je Kaja.

Uprkos nazivu pesme, autorski dvojac benda "Stefan Nemanja" poverava da ona ipak nosi i neku dozu optimizma. A ako ga ipak ne prepoznate, Nemanja Savić se našalio i ponudio moguće "rešenje":

„Evo s obzirom da je danas prvi februar, protagonisti u našem spotu ili možda neki drugi parovi- imaju vremena do 14. februara, do Dana zaljubljenih- da se pomire :) Šalim se, naravno. Doza optimizma je prisutna uvek, naravno... A mi ćemo, ohrabreni i motivisani odličnim prijemom našeg prvog albuma, sada da se posvetimo stvaranju i finalizaciji novih kompozicija, za drugi studijski album. Već imamo neke ideje i samo je pitanje vremena kad ćemo ponovo ući u studio, da nastavimo taj naš rad.“

U planu je i koncertna promocija albuma "Rođen sa slomljenim srcem", koju su na neki način, već započeli krajem prošle godine- live nastupom na Beogradskom autorskom rok festivalu (BARF)

„Iako smo obojica angažovani kao muzičari i u drugim sastavima i imamo dovoljno izvođačkog iskustva- dugo ćemo Stefan i ja pamtiti taj prvi nastup našeg benda uživo. Odličan je bio odziv publike a njihove reakcije na našu muziku, naše pesme su, da tako kažem- baš nahranile naš umetnički, muzičarski ego. Sad još više želimo da što pre i što više nastupamo. Jedva čekamo da ponovo stajanemo pred publiku i delimo sa njima naše pesme, ljubav i energiju. “, poručio je Nemanja Savić, u ime benda "Stefan Nemanja".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA