Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vanzemaljci sa zlatnim glasovima": Imaju autentičan zvuk, svetska su atrakcija i dolaze u Beograd

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste čuli za Voca People?

  • 0
Voca People Printskrin: Youtube/Voca People

Ako koristite Jutjub, sigurno vam bar po nekoliko puta na dan "iskaču" gomila ljudi u belom koji pevaju. Ako ste pitali ko su, odgovor je jasan - Voca People. U pitanju je ansambl koji izvodi vokalni teatar koji kombinuje akapela i bit boks vokale da bi reprodukovao zvukove čitavog orkestra. I nastupaju bez ikakvih instrumenata, a njihov nastup je specifičan i zanimljiv.

Bili su na američkoj turneji u poslednjih 15 meseci, a uspešni su bili i u Evropi. Samo u Parizu izveli su impresivnih 500 nastupa. Usledile turneje po Francuskoj, Belgiji, Švajcarskoj, Južnoj Africi, Aziji sa četiri kineske turneje i tri po Južnoj Koreji i Singapuru. S pravom možemo reći da su svetska atrakcija.

Dolaze u Beograd, nastupiće 13. marta u mts Dvorane. Kako navode organizatori,  oca People će vas povesti na magično muzičko putovanje, ispunjeno poznatim melodijama u potpuno novoj i ekscentričnoj interpretaciji. Bez instrumenata, bez zvučnih efekata – samo osam neverovatno talentovanih zabavnih vokala, vešt beatboks u jedinstvenom stilu vokalnih perkusija. Oni će vokalno reprodukovati ceo orkestar.

Inače, Voca People su dobitnici mnogih nagrada. Izvode hitove od Madone, Eltona Džona, do Bruna Marsa i Majkla Džeksona. Posebno priznanje zaslužuje njihovo jedinstveno izvođenje Mocarta.

Čuveni francuski list "Figaro" ih je nagradio naslovom - "Vanzemaljci sa zlatnim glasovima".

Najbolje je poslušati neke njihove nastupe. U komentarima nam napišite da li Vam se dopadaju ili ne?

Voca People - "Treasure" (Bruno Mars):

Voca People - "I Made You":

Voca People - "Uptown Funk":

Voca People - "Cry Me A River":

Voca People -  "La La La" and "Waka Waka":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA