≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dženan Lončarevič održao prvi od dva rasprodata koncerta u mts Dvorani

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa publikom je novi susret zakazao za četvrtak, 15. februar

  • 1
Dženan Lončarević Foto: Bojan Petrović/Promo mts Dvorana

Kao što je i obećao, atmosferu je popularni pop rok pevač Dženan Lončarević doveo do usijanja, na održanom prvom od dva zakazana nastupa u mts Dvorani. Poznat po svojim pretežno romantičnim stihovima, Lončarević je kultni prostor na dva i po sata pretvorio u pravi plesni podijum za svoju publiku, ali i sve one koji su odlučili da Dan zaljubljenih provedu uz njegove melodije.

Simbolično, po nazivu koncerta „Da si tu oko moje“ Lončarević je uvod u koncert napravio upravo istoimenom pesmom, da bi potom niz hitova „Sve moje ljubavi“; „Loše su godine“, „Kad ostave te svi“ i „Laufer“ izazvao pravu lavinu emocija među publikom koja je uz burne ovacije, ustala sa svojih sedišta i zaigrala.

Žurka se zahuktala i kada je u elektrik verziji, ali i čistim gitarskim solo izletima, Lončarević beogradskoj publici u neprekidnoj razmeni energije među 37 pesama, izveo i hitove kao što su su: „Ludujem“, „Loša“„Cvete beli“; „Dao sam ti srce“, „Putnička“, „Kazino“, „Pitam te“, ali i pesme novijeg datuma kao što je singl „Diva“.

Specijalni gost koncerta bila je Indira Radić sa kojom je izveo duet" Ima tuga ime ulicu i broj" , a Indira je otpevala svoj hit "Bio si mi drag".

Praćen standardnom ekipom u sastavu: Emir Zukić ( klavijatura ), Marko Širkovski ( bas gitara ) i Damjan Đorđević ( bubanj ) uz uigranu postavku Lončarević je na samom kraju neprekidne svirke publiku podsetio na hit „Nikome ni reč“, koji je u visine lansirao njegovu karijeru davne 2007. godine, a koji je ove večeri auditorijum doživeo posebno emotivno.

Posle jednog bisa, kada je publika zatražila još nezaista dobrog zvuka, bend je na čelu sa Dženanom izveo hit grupe Kerber "Bolje da sam druge ljubio", ali i još hitova rok bendova bivše Jugoslavije, kao i hitove ostalih aktuelnih domaćih zvezda, da bi se nadovezao svojom „Ljubim u prolazu“.

Sa publikom je novi susret zakazao za četvrtak, 15. februar.

(Telegraf.rs/Jelena Kostadinović Burazor)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA