Vreme čitanja: oko 1 min.

Mile Kekin posvetio pesmu legendarnom liku iz "Mućki"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

""Veruj u mene" posvetio sam jednom konkretnom muškarcu kojeg nikad lično nisam nažalost upoznao, ali mi je bio večita inspiracija", rekao je Mile

  • 0
Mile Kekin održao veliki koncert u mts Dvorani Foto: A.H./ATAImages

Simbolično baš na Dan zaljubljenih, Mile Kekin donosi još jednu live poslasticu snimljenu na koncertu u krcatom Vintage Industrial Baru krajem prošle godine.

To je treći singl skinut sa ovog odličnog live albuma koji je Mile nazvao „Soundtrack za život“ i sa njim započeo istoimenu turneju sa novim bendom.

Pesma koja leči umor i osvežava bubne opne izlazi u svojoj live varijanti gotovo deceniju nakon svog originala.

"Veruj u mene" posveta je neuništivom optimizmu, a Mile ju je posvetio Dereku Troteru, Del Boju iz "Mućki"

""Veruj u mene" posvetio sam jednom konkretnom muškarcu kojeg nikad lično nisam nažalost upoznao, ali mi je bio večita inspiracija. Zove se Derek Troter, znate ga iz "Mućki". On stalno ponavlja kako će iduće godine u ovo vreme biti milioner. Ja takođe pevam o čoveku koji zna da je rođen pod sretnom zvezdom samo još ne zna kojom jer nije sve tako crno po zakonu velikih brojeva moram i ja naći zrno. 'Veruj u mene' je posveta baš takvim likovima kojima treba samo još malo vremena, puno ljubavi, a najviše strpljenja", rekao je Mile.

Mućke Del Boj Rodni Printskrin: Twitter/@DelBoy_ofah

Poslušajte pesmu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA