≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trijumf Tijane Bogićević u mts Dvorani Ovacije publike za emotivni koncert uz goste iznenađenja

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj koncert u potpunosti je snimljen, tako da će ga Tijana u narednim mesecima predstaviti kao novo muzičko, audio i video izdanje

  • 1
Tijana Bogićević održala koncert u mts Dvorani Foto: Zorana Mandić/ATAImages

Pop zvezda Tijana Bogićević održala je svoj treći koncert u mts Dvorani, koji je bio rasprodat nedeljama unazad. Hitovi "Hajde onda ništa", "Tražim", "Širina", "Krila od dima" doveli su Tijanu na tron srpske pop scene, što je pokazala i snažna reakcija publike na ovom koncertu. Na velikoj sceni u Beogradu, pop pevačica je premijerno izvela i svoju novu pesmu "Kad odem".

Na koncertu koji je trajao više od dva sata smenjivale su pesme sa Tijanina dva albuma "Čudo" i "Blizu", a na bini su joj se pridružili i svi sa kojima je ostvarila saradnje: sa Aleksom Jelić izvela je njihov duet "Još jednom", sa gostom iz Hrvatske Damirom Kedžom zajednički hit "Hram", a sa njom je pevala i njena dugogodišnja saradnica i naša poznata muzičarka Aleksandra Sara Milutinović. Njih dve su zajedno otpevale pesme "Širina" i "Bezuslovno", koje je Sara napisala za Tijanu.

Tijana Bogićević na bini je blistala u kreacijama domaćeg dizajnera Aleksandra Zabunovića, a brojne simpatije izazvale su i njene spontane reakcije i odlična komunikacija sa publikom.

Ovaj koncert u potpunosti je snimljen, tako da će ga Tijana u narednim mesecima predstaviti kao novo muzičko, audio i video izdanje.

Poslušajte novu pesmu Tijane Bogićevič:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavisa

    19. februar 2024 | 22:20

    Najbolji koncert... Tijani svaka cast na glasu, stasu i energiji ❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA