≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitova Queen-a u kombinaciji sa simfonijskim orkestrom: Prava muzička ekstaza u mts Dvorani

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je ovo veče za pamćenje

  • 0
Prvi od dva velika koncerta Queen symphony sensation” održan je u mts Dvorani Foto: Bojan Petrović/Promo mts Dvorana

Prvi od dva velika koncerta "Queen symphony sensation” održan je u mts Dvorani. Do prave muzičke ekstaze publika je imala prilike da dođe uz strast i energiju Fredija Merkjurija i rokenrol Queen-a, koji se vešto kombinuje uz Simfonijski orkestar i hor. Antologijski hitovi planetarno najpopularnijeg benda obojili su srca brojne publike, kojima je čini se ove večeri sala bila tesna. Zbog toga se bend i sutra sastaje sa beogradskom publikom na istom mestu, kako bi ponovila koncertni spektakl.

Koncert je započet pesmama "It 's а beautiful day", "Flash" i "One vision", da bi hitom "I want it all", započela prava rokenrol žurka u doslovno punoj mts Dvorani. Ljubitelji Fredija Merkjurija nisu odoleli da stojeći i uz ovacije zajedno sa izvođačima otpevaju "A kind of magic", "Under pressure", "Another one bites the dust", "Killer Queen", da bi potom mirnije tonove pesama "Love of my life", "You take my breath away", "Barcelona", dočekala tiho, ali uz posebno skrojene emocije.

Ovaj izvanredni muzička projekat, gde se gitare kombinuju sa violinama, trubama, violončelom nije mogao proći bez hitova kao što su "Who wants to live forever", "Bohemian rhapsody", "Radio Ga Ga", The show must go on", da bi posebne taktove publika davala svojim nogama i rukama i na taj način pružala podršku izvođačima uz hit "We will rock you" koji je tokom Fredijeve planetarne karijere“budio” čitave stadione , a koji je i ovoga puta celu salu podigao na noge!

Kao i svaki koncert Queen-a, završen je himnom Queena "We are the champions".

Bilo je ovo veče za pamćenje koje su svojim izuzetnim talentom i nepokolebljivom posvećenošću članovi benda nesebično poklonili svojoj beogradskoj publici.

(Telegraf.rs/Jelena Kostadinović Burazor)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA