≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pank spektakl u Festu: 10 godina snage i bunta sa bendom Scordisci

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj bend, sa svojom istorijom i energijom, obećava da će vas ostaviti bez daha dok se budete prepuštali zvuku koji osvaja srca širom regiona

  • 0
Scordisci Foto: B.Milošević

Bend Scordisci slavi desetogodišnjicu benda koji je obeležio punk scenu koncertom u zemunskom klubu Fest, koji će biti održan 2. marta u 21 čas! Ovaj bend, sa svojom istorijom i energijom, obećava da će vas ostaviti bez daha dok se budete prepuštali zvuku koji osvaja srca širom regiona.

Veče će otvoriti šumadijsko-pomoravski pank/metal bend iz Beograda, David i Golijati. Ovaj bend je nastao kao solo projekat pevača i gitariste Davida Miloševića (Kulise), a kasnije se razvio u stabilnu četvoročlanu ekipu koja osvaja srca svojom energijom i autentičnim zvukom. Sa svojim prvim EP-om "Sila, masa, ubrzanje", objavljenim za nezavisni lejbl Golijat produkcija, bend je već stekao veliku popularnost i priznanje. David i Golijati su nastupali kao predgrupa poznatim bendovima kao što su Goatmare and The Hellspades, Jorgovani i Atheist Rap, i već su osvojili publiku širom regiona.

Nakon David i Golijati, imaćemo poseban nastup benda Garage band, sastavljenog od iskusnih muzičara koji su ranije svirali u bendovima Prilično Prazni i Trnje, a sada izvode obrade kultnog benda The Clash. Njihov žestoki zvuk i autentična interpretacija pesama obećavaju da će zagrejati atmosferu i pripremiti publiku za glavni događaj večeri.

Ali to je samo uvod za glavni događaj večeri - Scordisci! Njihov put na punk sceni je zapanjujuć, inspirisan velikanima poput The Pogues, Dropkick Murphys i Flogging Molly. Njihova muzika je sinonim za slobodu, bunt i snagu. Scordisci su ostvarili zapažene nastupe na festivalima širom države, uključujući Rockaway Lake festival, Beer Garden festival, ŠLF i Arsenal fest, kao i na međunarodnim događajima poput Motorijade u Zenici i koncerta povodom Dana svetog Patrika u Sofiji, Bugarska. Njihov upečatljiv nastup obećava da će veče biti nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Ovo nije samo još jedan koncert - ovo je prilika da budete deo istorije punk scene u našem gradu. Ovo je veče koje obeležava sve ono što punk predstavlja - slobodu izraza, zajedništvo i autentičnost.

Pripremite se da uđete u vrtlog energije, uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka. Ovo je poziv da budete deo nečeg velikog, da se prepustite muzici koja osvaja srca i podstiče dušu.

Ulaznice: 500 RSD

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA