Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan koncert Andree Bočelija u Puli

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog velikog interesovanja javnosti i skoro rasprodatih ulaznica za prvi datum, Maestro Bočeli je prihvatio poziv da ovo leto održi još jedan koncert u čarobnoj pulskoj Areni, i to u subotu 31. avgusta

  • 0
Beograd, Andrea Bočeli koncert Foto: Milena Đorđević

Andrea Bočeli, najomiljeniji svetski tenor i najprodavaniji izvođač klasične muzike, u pulskoj Areni će nastupiti dva dana zaredom, 30. i 31. avgusta.

Zbog velikog interesovanja javnosti i skoro rasprodatih ulaznica za prvi datum, Maestro Bočeli je prihvatio poziv da ovo leto održi još jedan koncert u čarobnoj pulskoj Areni, i to u subotu 31. avgusta. Publika u pulskoj Areni će uživati u jednom od najlepših svetskih glasova i sa maestrom proslaviti 30 godina njegove zvezdane karijere u najintimnijem ambijentu na celoj slavljeničkoj turneji koja je već krenula u Americi, a u junu stiže u Evropu. Maestro Andrea Bočeli ovim povodom se, nakon skoro 20 godina od zadnjeg nastupa, vraća u pulsku Arenu - jednu od najlepših svetskih pozornica na otvorenom. Prodaja ulaznica za dodatni datum počinje 1. marta u 11 sati preko Eventim.hr online sistema.

Tokom 30 godina blistave karijere Bočeli je osvojio brojna priznanja uključujući i zvezdu na Hollywood Walk of Fame, kojom je počašćen 2010. godine. Šest puta je nominovan za nagradu Grammy i šest puta za nagradu Latin Grammy. Nastupao je za četiri predsednika Sjedinjenih Američkih Država, tri pape, britansku kraljevsku porodicu, mnoge premijere, ali i na ceremonijama otvaranja Olimpijskih igara, Universal Expou u Šangaju 2010., na Universal Expou u Milanu 2015. i na inauguraciji Expo Dubai 2021. Bio je jedini umetnik koji je dva puta (2013. i 2016.) učestvovao na prestižnom događaju National Prayer Breakfast – u prisustvu predsednika SAD-a Baracka Obame i mnogih šefova država iz celog sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA