Vreme čitanja: oko 1 min.

Zoster stiže 15. juna u Botaničku baštu

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastav iz Mostara se posle samo nekoliko meseci vraća pred beogradsku publiku da bi što internzivnije promovisao peti studijski album "Najgori", koji su obožavaoci u svim krajevima regiona odlično prihvatili

  • 0
Belgrade Beer Fest 2023, drugi dan Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

Regionalno popularni bend Zoster održaće koncert 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, u organizaciji producentske kuće Long Play.

Sastav iz Mostara se posle samo nekoliko meseci vraća pred beogradsku publiku da bi što internzivnije promovisao peti studijski album "Najgori", koji su obožavaoci u svim krajevima regiona odlično prihvatili.

Ovoga puta, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte “Jevremovac” nizaće se već uveliko popularne numere sa aktuelnog albuma - “Čovjek zvani činjenica”, “Kuda idu svi ti ljudi”, “Mozak na pašnjak”, “Čovjek želi da je ptica”, “Najgori”..., kao i nezaobilazni hitovi iz ranijih faza karijere - “Volio sam te”, “Budi svoj”, “Američki film”...

“Mi smo koncertni bend, nismo hteli da objavimo album koji nećemo da sviramo. Koncert je živ. To je kao, recimo, teatar i film. Studijski snimak je kao film, a koncert je kao teatar. On traži koncentraciju, prisutnost i mi to dobro radimo”, naglašava pevač i vođa grupe Mario Knezović.

Ulaznice za koncert Zostera 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u pretprodaji koštaju 2.000 dinara i mogu se nabaviti putem prodajne mreže Tickets.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA