Vreme čitanja: oko 1 min.

Pesma Lena Kovačević "Zovi me Lena" na stranom tržištu: Poslušajte remiks grčkog di-džeja

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
Pesma za Evroviziju finale 2024 Lena Kovačević Foto: Mileta Mirčetić

Pesma "Zovi me Lena" Lene Kovačević dobila je fantastičan inostrani remiks od strane di-džeja Jorgosa Mitropetrosa za 4 Music World.

Pesma “Zovi me Lena” koju je Lena Kovačević izvela u finalu Pesme za Evroviziju, sve je slušanija u inostranstvu. Svakodnevno stižu pozitivni komentari sa svih strana sveta, od Velike Britanije, Norveške, SAD-a, Brazila, Saudijske Arabije, Švajcarske, do regiona, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Grčke. Pesma se, na primer, trenutno emituje na skijalištima u Švajcarskoj (St.Moriz).

Autor muzike pesme “Zovi me Lena” je Darko Dimitrov, tekst su napisali Darko Dimitrov i Vladimir Danilović, aranžman su uradili: Darko Dimitrov, Robert Bilbilov, Lazar Cvetkoski.

Ovu pesmu Lena je posvetila svojoj majci koja je nedavno preminula.

“Pesma “Zovi me Lena” je moj poklon majci koja je uticala na to da se bavim muzikom. Ona je mene najviše podržavala na tom putu. Pesma izlazi neposredno pred njen rođendan", navela je muzičarka.

Lena Kovacevic nastupila je u rasprodatim koncertnim salama ove nedelje u Srbiji zajedno sa svojim muzičarima dok je početkom aprila očekuje koncert u čuvenom Scharoun Teatru zajedno sa simfonijskim orkestrom Josef & Friends.

Poslušajte remiks pesme "Zovi me Lena" grčkog di-džeja Jorgosa Mitropetrosa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    11. mart 2024 | 09:34

    SVETSKA A NASA. Van svih okvira takmicenja, originalna i uvek svoja!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA