Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajaga i Instruktori najavili svoj najveći koncert u Beogradu do sad: Poznato kada i gde

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"“Samo nam je ljubav potrebna” je više od turneje - to je ljubavno pismo brojnim generacijama obožavatelja širom sveta, kojim bend proslavlja 40 godina postojanja", navodi se u objavi na Facebook-u

  • 0
Momčilo Bajagić Bajaga i instruktori, koncert na Tašu Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najvećih pop-rok bendova ovih prostora, Bajaga i Instruktori, u subotu, 31. avgusta, na beogradskom Hipodromu, održaće njihov najveći koncert u Beogradu do sad.

“Samo nam je ljubav potrebna” je više od turneje - to je ljubavno pismo brojnim generacijama obožavatelja širom sveta, kojim bend proslavlja 40 godina postojanja.

U okviru te turneje, beogradski Hipodrom sprema se za nezaboravno veče i veličanstveni letnji koncert povodom velikog jubileja.

Kako se navodi na Facebook stranici Bajage i Instruktora, očekuje nas fenomenalno ozvučenje, brojni gosti i set-lista puna iznenađenja, sastavljena od numera sa 13 studijskih albuma benda!

Čućete pesme koje bend nikada do sada nije svirao uživo, zatim one koje retko svira na  koncertima, ali i sve one pesme koje je nemoguće izostaviti, nezamenljive himne koje su Bajagu i Instruktore učinile omiljenim bendom generacija.

Ne propustite magiju i energiju ove neponovljive večeri, slavlje ljubavi i muzike i jedinstveni susret benda sa svojom vernom publikom!

Koncert počinje od 18 časova.

Karte u prodaji od 12. marta 2024. godine

• Datum: 31. avgust, od 18h

• Lokacija: Hipodrom Beograd

(Telegraf.rs)

Video: Bajaga najavio koncert za 21. april u MTS Dvorani: Proslavio rođendan i saopštio lepe vesti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA