Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslednji ciklus za bebe u filharmonijskoj sezoni

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za najmlađu publiku uzrasta 0 -2 godine, orkestar izvodi najlepše valcere zajedno sa mladim dirigentom Vukom Wolkov-Popovićem

  • 0
Poslednji ciklus za bebe u filharmonijskoj sezoni Foto: Marko Đoković

Najpopularniji koncerti za bebe Beogradske filharmonije, održavaju se poslednji put u tekućoj orkestarskoj sezoni, od 11. do 15. marta, od 11 i 12.30 u Sali Beogradske filharmonije.

Za najmlađu publiku uzrasta 0 -2 godine, orkestar izvodi najlepše valcere zajedno sa mladim dirigentom Vukom Wolkov-Popovićem. U dobro poznatoj muzičkoj igraonici u koju se pretvara sala Filharmonije, bebe i njihovi roditelji uživaju u spletu najlepših valcera koje za njih izvodi filharmonijski orkestar.

Već šest sezona, koncertići za bebe su najpopularniji program Beogradske filharmonije za čije ulaznice uvek vlada ogromno interesovanje. Tokom ove sezone Filharmonija je priredila četiri ciklusa za najmlađe, a za nove drugare i one koji ne prerastu bebeći uzrast, najavljuje se novi repertoar u narednoj sezoni.

Koncerti za bebe su samo jedna od brojnih edukativnih aktivnosti koju Filharmonija organizuje za decu različitih uzrasta. Tako će od 20 – 29. marta 2024. godine izvesti program Nacrtani orkestar za decu predškolskog uzrasta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA