Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelena Milašinović iz Beogradske filharmonije među dobitnicima međunarodne nagrade PRO PR Globe Award

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelena Milašinović je na poziciji PR menadžera Beogradske filharmonije je od 2013. godine

  • 0
Jelena Milašinović Foto: Fabio Bastijanic/Promo

U sklopu PRO PR konferencije koja se održala u Beogradu od 15 do 17. marta 2024, dodeljena su prestižna PRO PR Globe Awards priznanja za komunikacije. Među dobitnicima iz Srbije je Jelena Milašinović, komunikacijska menadžerka Beogradske filharmonije nagrađena za “njen doprinos i nesebičnu posvećenost razvoju profesije odnose s javnošću”.

Pored Jelene, dobitnici ovog međunarodnog priznanja iz Srbije su Milena Avramović Bjelica, izvršna direktorka i suosnivačica Chapter 4, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR i Andrea Brbaklić, direktorka FromA Consulting Ltd. Priznanje Vision City uručeno je opštini Golubac, priznanje Vision Manager uručeno je Saši Popoviću, direktoru i suosnivaču VEGA IT, Infigo Awards je uručeno Nenadu Daniloviću, osnivaču i glavnom i odgovornom uredniku portala advertiser-serbia.com te priznanje Transparency in Communication uručeno je Nacionalnoj akademiji za javnu upravu.

Dobitnike nominuju bivši dobitnici ovog priznanja, ali i dobitnici članovi četiri svetska komunikacijska udruženja: Udruženje za odnose s javnošću i komunikaciju (Public Relations and Communications Association - PRCA), Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (International Public Relations Association - IPRA), Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje (The International Consultancy Organisation - ICCO), Ovlašteni Institut za odnose s javnošću (Chartered Institute of Public Relations - CIPR) dobitnicima 2023. godine.

Jelena Milašinović Foto: Fabio Bastijanic/Promo

PRO PR GLOBE Awards je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa sa javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou, uz fokus na pojedince, a ne na projekte. Pored laureata iz regiona, nagrađeni su profesionalci SAD-a, Velike Britanije, Južne Afrike, Irana, Španije, Rumunije , Mađarske, Italije, Ukrajine.

Jelena Milašinović Foto: Fabio Bastijanic/Promo

Jelena Milašinović je na poziciji PR menadžera Beogradske filharmonije je od 2013. godine. Kao portparolka institucije, upravlja celokupnim komunikacijama organizacije, osmišljava i sprovodi komunikacione strategije, razvojne projekte društvene odgovornosti i promocije brenda Beogradske filharmonije. Dobitnica je bronih priznanja i nagrada koje dodeljuju Društvo Srbije za odnose s javnošću, Udruženje za tržišne komunikacije Srbije i Marketing mreža i učesnica brojnih profesionalnih skupova iz oblasti komunikacija u kreativnim industrijama, marketinga i društveno odgovornog poslovanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA