Vreme čitanja: oko 1 min.

Rambo Amadeus se prisetio Dragoljuba Đuričića: "Nesebično mi je pomagao u početku moje karijere"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Svirao je na nekoliko mojih koncerata", prisetio se Rambo

  • 1
Rambo Amadeus Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rambo Amadeus već danima "osvežuje" svoj Jutjub kanal brojnim snimcima, a pre neki dan je objavio spot za pesmu "Meni treba ritam jak", koji je uradio zajedno sa čuvenim Dragoljubom Đuričićem.

"Dragoljub Đuričić, kao stariji, i već veoma uspješan muzičar, nesebično mi je pomagao u početku moje karijere, sarađivali smo u više navrata. Svirao je na nekoliko mojih koncerata. Evo jednog interesantnog snimka, gdje sam ja pokušao da uzvratim , da mu pomognem oko realizacije njegove ideje. Danas, kad Dragi nije medju živima, ovaj snimak mi postaje posebno drag.

Dragoljub Đuričić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Interesantno je što sam ga nagovorio da za potrebe snimanja kosu ofarba u sijedo. Rekao sam mu : Dragoljube, ionako ti niko ne vjeruje da se ne farbaš, da ti je kosa i dalje bez i jedne sijede, hajde radi štosa se ofarbaj u sijedo. Nije Dragome trebalo mnogo, uvijek spreman na zezanje, ofarbao se. Iz spota se vidi koliko smo uživali na snimanju. Nedostaje tvoj široki osmijeh. Nek ti je laka zemlja, dragi Dragoljube", napisao je Rambo o Dragoljubu na Jutjubu.

Podsetimo se i tog spota:

(Telegraf,rs(

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA